Accountancy

Accountancy

U zoekt een professionele en betrokken partij om mee samen te werken. Kies voor Baker Tilly Berk als het gaat om uw financiële administratie, het samenstellen van uw jaarrekening en advies over uw bedrijfsvoering. Onze ervaren adviseurs staan letterlijk naast u om te helpen de koers van uw onderneming te bepalen.

In onze accountancy dienstverlening voor mkb-ondernemingen draait alles om het realiseren van inzicht en efficiency. Wij zetten uw financiële administratie slim voor u op en automatiseren waar mogelijk met behulp van handige tools. Zo is uw administratie altijd op orde én beschikt u altijd over de juiste rapportage, waarmee u uw onderneming strakker kunt aansturen. Daarnaast kunnen wij delen van uw administratie overnemen en zorgdragen voor het samenstellen van de jaarrekening. Grotere bedrijven die controleplichtig zijn, kunnen bij Baker Tilly Berk op een grondige en volledige controle van de jaarrekening vertrouwen.

Accountancy | Baker Tilly Berk

Diensten Accountancy

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van accountancy? Bekijk dan de pagina's hiernaast.

Financiële administratie

Financiële administratie | Baker Tilly Berk

Hoe kan het slimmer, sneller en efficiënter?

Lees meer

Samenstellen jaarrekening

Accountancy MKB | Baker Tilly Berk

Nog maar één druk op de knop

Lees meer

Totaaloplossing

Volledig, actueel en scherp inzicht

Lees meer

Actueel

Wilt u meer weten over accountancy, financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening of onze totaaloplossing accountancy? Onze mensen delen graag hun wijsheid met u. Lees de artikelen en de blogs die wij voor u hebben klaargezet.

Play

Inzicht voor mkb-ondernemers

Een perfecte financiële administratie biedt u als mkb-ondernemer veel voordelen. Het kost u weinig tijd, fouten worden tot een minimum teruggebracht en belangrijker nog: u bent altijd bij. Ontdek hoe!

Bekijk de video
Overheid | Baker Tilly Berk

Wijziging jaarverslaggeving: specifiek voor kleine rechtspersonen

Bent u een kleine rechtspersoon? Dan wordt de jaarverslaggeving veel gemakkelijker! Bestaande faciliteiten blijven en er zijn vereenvoudigingen doorgevoerd.

Bekijk dit nieuws
Overheid en btw | Baker Tilly Berk

Wijziging jaarverslaggeving: opmaaktermijn en publicatietermijn verkort

De maximale termijn voor het opmaken, vaststellen en publiceren van de jaarrekening is met één maand verkort. Wat houdt dit in?

Bekijk dit nieuws
Familiebedrijf - Corporate Finance | Baker Tilly Berk

Wilt u uw onderneming verkopen?

Bekijk dan deze vier tips om uw bedrijf verkoopklaar te maken. Het optimaliseren van de winst bijvoorbeeld.

Bekijk deze blog

Trusted Analytics

We bevinden ons in het digitale tijdperk waarin de hoeveelheid data exponentieel toeneemt. De technische mogelijkheden om deze data te analyseren zijn ongekend.

Bekijk deze blog
Play

Wat moet je als accountant weten over een bakje friet?

Onze collega Jeffrey nam een tijdje geleden een kijkje in de keuken van onze klant FEBO, om het antwoord op die vraag boven tafel te halen.

Bekijk de video
Bedrijfsopvolging Tony

Bedrijfsopvolging: iets om nú te regelen

“Ik zeg altijd tegen ondernemers: als jij je bedrijfsovername nu niet regelt, doet een ander het straks voor je.” Pierre Satink aan het woord over bedrijfsopvolging.

Bekijk deze blog

Baker Tilly Berk en PinkWeb slaan handen ineen

Baker Tilly Berk gaat voor de nieuwe totaaloplossing Be in Control gebruik maken van het klantenportaal Client Online van Pinkweb.

Bekijk dit persbericht
Koploper weblog | ondernemerscollege

Zo ben je ook over vijf jaar nog koploper

"Ik trek graag een parallel met de Formule 1-sport. Een ondernemer heeft ook een race te winnen."

Bekijk deze blog

Klantverhaal TuinTotaal

Gertjan Toorenaar is hovenier in hart en nieren. Samen met Lowi Wagenaar is hij dga van hoveniersbedrijf Tuintotaal. Van particuliere tuinen tot openbare plantsoenen, geen 'groen' heeft nog geheimen voor hen. Tuintotaal is sinds 2010 klant bij Baker Tilly Berk in Goes. Sinds 1 januari 2016 is Tuintotaal overgegaan op de dienst totaaloplossing accountancy van Baker Tilly Berk.

Gertjan Toorenaar
Gertjan Toorenaar DGA van hoveniersbedrijf TuinTotaal
De overstap naar een ander boekhoudsysteem is altijd spannend. Gertjan: ‘Sinds de totaaloplossing accountancy wordt alles digitaal en (deels) automatisch verwerkt en opgeslagen. Zo kunnen we niets meer kwijtraken of vergeten en zien steeds de meest recente cijfers.’
Lees het klantverhaal

Ondernemerscollege

Hoe wordt jouw bedrijf 10x sneller, beter én goedkoper?

Trendwatcher Ruud Veltenaar praat je in zijn college bij over de nieuwste technologieën en diensten en de invloeden ervan op het dagelijks leven.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Marcel Huisman
Marcel Huisman Partner audit 06 12 22 22 43

"Wat blijft is een ondernemer die gecoacht wil worden en die wil sparren op basis van correcte management informatie."