Totaaloplossing accountancy
Onderdeel van:

Accountancy

Totaaloplossing accountancy

U wilt als ondernemer snel op ontwikkelingen in de markt kunnen reageren. U wilt nú beslissingen kunnen nemen, die uw bedrijf in de toekomst versterken. Dat vereist volledig, actueel en scherp inzicht in uw financiële positie, uw rendement en uw kosten. Baker Tilly Berk biedt u als ondernemer een totaaloplossing van inzicht én advies: Be in Control. Naast doorlopend real-time inzicht in uw cijfers gaan wij met u aan de slag om samen uw bedrijfsvoering aan te scherpen, waardoor de jaarrekening nog slechts een druk op de knop wordt.

Unieke combinatie van inzicht én advies

Baker Tilly Berk biedt met deze totaaloplossing accountancy voor mkb-ondernemers inzicht, persoonlijk advies én pragmatische oplossingen. De beproefde aanpak past bij onze visie: onze ervaren business coaches staan letterlijk dichtbij onze klanten. Niet alleen bij de cijfers, ook bij de toekomst van uw onderneming.

Betrokken Business Coaches

Onze betrokken mensen (Business Coaches) volgen de performance van uw onderneming nauwlettend en bespreken periodiek verbeterpunten met u. Ook adviseren wij u over uw bedrijfsvoering.

Inzicht en advies:

Onze adviseurs zetten, naast hun kennis en ervaring, ook onze online rapportagetool VisionPlanner in om u relevant inzicht en gericht advies te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Kosten en rendement
  Wij analyseren de kostenstructuur en de toewijzing van kosten in uw administratie. Wij kijken bijvoorbeeld hoe u scherper op kosten en rendement per product(lijn) kunt sturen.
 • Ontwikkelingen in uw regio en sector
  Onze adviseurs kennen de mkb-bedrijven in uw sector én uw regio. We spreken deze klanten regelmatig persoonlijk en hebben contacten in diverse netwerken. Waar mogelijk bespreken wij relevante ontwikkelingen met u.
 • Functiescheiding en interne organisatie
  U vertrouwt uw medewerkers, maar toch is het raadzaam om uw financiële administratie ook vanuit risico-oogpunt te bekijken. Waar liggen eventuele frauderisico’s? Waar leiden handmatige acties mogelijk tot onjuiste rapportages?
 • De ondernemer versus de onderneming
  U bent als ondernemer verbonden aan uw onderneming. Uiteraard bespreken wij met u ook zaken als uw pensioen, de structurering van uw personal holding en uw persoonlijke financiële planning.

  

Klantverhaal MEGAbed: 'Be In Control'
Still megabed.jpg

 

 Jaarrekening snel klaar

De jaarrekening wordt in de Be in Control totaaloplossing minder belangrijk als stuurinstrument, maar het samenstellen van uw jaarrekening blijft een belangrijke mijlpaal. Als onderdeel van de totaaloplossing verzorgen wij desgewenst ook een zorgvuldige samenstelling van de jaarrekening voor u. Overweegt u uitbesteding van delen van uw administratie? Wij verzekeren u van een tijdige en juiste verwerking en/of het up-to-date houden volgens de laatste wet- en regelgeving van bijvoorbeeld uw salarisadministratie. Ook uw aangiftes verzorgen wij graag, of het nu gaat om uw aangifte vennootschapsbelasting of uw aangifte inkomstenbelasting.

Accountancy | Baker Tilly Berk

Actueel

Wilt u meer lezen over accountancy, financiële administratie of onze totaaloplossing accountancy voor mkb-ondernemers Be In Control? Wij hebben enkele interessante artikelen en blogs voor u op een rijtje gezet.

Wijziging jaarverslaggeving: opmaaktermijn en publicatietermijn verkort

De maximale termijn voor het opmaken, vaststellen en publiceren van de jaarrekening is met één maand verkort. Wat houdt dit in?

Corporate Finance Familiebedrijf

Wilt u uw onderneming verkopen?

Bekijk dan deze vier tips om uw bedrijf verkoopklaar te maken. Het optimaliseren van de winst bijvoorbeeld.

Bekijk deze blog
Play

Samen stappen vooruit met Be In Control

Klant aan het woord: “Nu zien we wat er per dag aan omzet gerealiseerd is, en ook de kosten. Met dit inzicht kunnen we makkelijk doorgroeien.”

Bekijk de video
Play

Wat moet je als accountant weten over een bakje friet?

Onze collega Jeffrey nam een tijdje geleden een kijkje in de keuken van onze klant FEBO, om het antwoord op die vraag boven tafel te halen.

Bekijk de video

Baker Tilly Berk en PinkWeb slaan handen ineen

Baker Tilly Berk gaat voor de nieuwe totaaloplossing Be in Control gebruik maken van het klantenportaal Client Online van Pinkweb.

Bekijk dit persbericht

Zo ben je ook over vijf jaar nog koploper

"Ik trek graag een parallel met de Formule 1-sport. Een ondernemer heeft ook een race te winnen."

Bekijk deze blog

Belangrijke wijzigingen in de jaarverslaggeving

Wij brengen u op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen.

Bekijk dit nieuws

Exact en Baker Tilly Berk sluiten partnerovereenkomst

Baker Tilly Berk gaat de administraties van klanten voeren met Exact Online.

Bekijk dit nieuws

Bepaal met slimme stuurinformatie de koers van je bedrijf

Met deze infographic geven wij u een inkijkje in de wereld van data en managementinformatie.

Bekijk deze blog

Klant Panta Rhei aan het woord

Willem-jan Buijs is de eigenaar van strandpaviljoen Panta Rhei in Vlissingen. Baker Tilly Berk komt al meer dan twintig jaar bij het strandpaviljoen over de vloer. Dankzij de totaaloplossing accountancy van Baker Tilly Berk zijn in één opslag de juiste cijfers beschikbaar en kan er beter bijgestuurd worden. Daardoor kijkt Willem-jan Buijs nu vooral vooruit met zijn klanten.

Willem-jan Buijs
Willem-jan Buijs Eigenaar strandpaviljoen Panta Rhei
'Het is fijn dat we meer dan ooit vooruit kunnen kijken. Het is nu mogelijk een progressieve prognose te maken, waarin rekening wordt gehouden met de seizoenspiek, eerder geboekte resultaten en ook met zaken die lastig te voorspellen zijn, zoals het weer.'
Lees het klantverhaal

Ondernemerscollege

Wat kunnen ondernemers leren van topsporters?

Met eigenwijze kijk sleepte Marc Lammers met zijn dames hockeyteam het goud in de wacht op de Olympische Spelen van 2008. Wat kunnen we van hem leren?

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Arno van der Heijden
Arno van der Heijden Partner RA 06 13 25 31 43

"Wat blijft is een ondernemer die gecoacht wil worden en die wil sparren op basis van correcte management informatie."