25 april 17

Afschaffing pensioen in eigen beheer

Geplaatst op

Het pensioen in eigen beheer wordt afgeschaft. Wat betekent dit voor u en uw partner? Baker Tilly Berk organiseert op 25 april 2017 een bijeenkomst waarin de gevolgen van de afschaffing van het pensioen in eigen beheer centraal staan. Komt u ook? Meld u aan!

Mogelijkheden pensioen in eigen beheer

Op 7 maart 2017 is het wetsvoorstel inzake de afschaffing van het pensioen in eigen beheer goedgekeurd door de Eerste Kamer. U heeft waarschijnlijk al veel gehoord over de gevolgen van het wetsvoorstel en bent mogelijk al aan het inventariseren wat dit voor u zal betekenen. In de bijeenkomst van 25 april 2017 zetten wij voor u helder uiteen wat de gevolgen zijn, welke keuzes u zult moeten maken en wat de gevolgen zijn voor de positie van uw partner. Kortom: een zeer belangrijk onderwerp waarover wij u graag bijpraten.

Programma en locatie
Tijd Activiteit
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkomstwoord
16.05 uur Presentatie Pensioen in eigen beheer
17.15 uur Vragen/discussie
17.45 uur      Gelegenheid voor vragen en napraten onder het genot van een hapje en een drankje
18.30 uur Einde

De bijeenkomst wordt gehouden in het Efteling Golfpark, gelegen aan de Veldstraat 6 in De Moer.

Aanmelden

U en/of eventuele introducees zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Meld u nu aan voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar j.rombouts@bakertillyberk.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons binnenkort een e-mail met meer informatie.

back to top