30 november 17

Masterclass Commissariaat bij Familiebedrijven

Geplaatst op

Niet alle familiebedrijven hebben een Raad van Commissarissen (RvC) of Raad van Advies (RvA). En waar toezichthouders wel zijn aangesteld, bestaat grote variatie in de rol die zij vervullen. Van een adviseur op afstand tot een directe sparringpartner op aspecten zoals continuïteit, ondernemerschap, strategie en efficiency. U bent in de RvC of RvA bij een familiebedrijf actief. Welke kansen zijn er om uw invloed te vergroten en welke risico’s loopt u als commissaris?

Baker Tilly Berk en ING hebben ruime ervaring met familiebedrijven en de rol van de commissaris. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze Masterclass. In deze Masterclass bespreken we de kansen en risico’s voor commissarissen van familiebedrijven in een interactieve setting. Theorie, praktijk en ervaringen delen wisselen elkaar af, zodat u volop kunt netwerken met en leren van collega-commissarissen.

Programma en locatie
Tijd Activiteit
15.00 uur Ontvangst met koffie/thee en opening door Seine Ligtenberg
15.30 uur Fraude en cybercrime door Sander de Bruijn
16.30 uur Pauze
16.45 uur Commissarissen bij familiebedrijven door Herman Hazewinkel
     17.45 uur      Afsluiting door Gerjan Kamerling met aansluitend een hapje en borrel

De bijeenkomst wordt gehouden in Parkgebouw Rijssen, gelegen aan de Oosterhofweg 49.

Aanmelden

Wilt u deze Masterclass bijwonen? Dan stellen wij het zeer op prijs als u zich voor vrijdag 10 november 2017 aanmeldt via de aanmeldpagina: www.bakertillyberk.nl/masterclassrvc.

Er is ruimte voor 30 tot 35 deelnemers, dus meld u snel aan. Wij zien u graag op 30 november 2017!

back to top