1 februari 19

Training klantgerichtheid

Geplaatst op

Het wordt steeds belangrijker voor uw organisatie om onderscheidend te kunnen zijn ten opzichte van andere ondernemingen. Eén van de manieren om dit te zijn is door middel van uw personeel. Als zij in staat zijn om uw klanten een optimale service te bieden dan kunt u uw klanten aan uw organisatie binden.

Klantgerichtheid vertaalt zich voor een servicetechnicus in ander gedrag dan voor een receptioniste. Onze trainers bieden dan ook maatwerk en integreren aspecten die belangrijk zijn voor úw bedrijf. Op hoofdlijnen komen zaken aan bod als leren denken als een klant, het belang van een goede (eerste) indruk, gesprekstechnieken zoals luisteren, samenvatten en doorvragen en feedback geven en ontvangen.

Opzet training

We combineren theorie met praktijkoefeningen en zorgen voor een interactief geheel. Idealiter bent u als leidinggevende of werkgever nauw bij de inhoud van de training betrokken om ook een goede opvolging te waarborgen.

Na deze training:

  • Bent u zich bewust van het belang van klantgerichtheid bij uw medewerkers.
  • Heeft u handvatten om de communicatie van uw medewerkers te verbeteren.
  • Creëert u een betere klantbeleving voor uw klanten.

Voor wie?
Voor alle bedrijven waar veelvuldig sprake is van klantcontact. De training klantgerichtheid is een maatwerk training en wordt afgestemd op uw behoeften.

Datum: Er staan op dit moment geen trainingen gepland. Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met Employment Advisory.
Tijd: Deze training duurt één dag (9.00 – 17.00 uur).
Locatie: De training kan inhouse worden verzorgd of op één van de locaties van Baker Tilly Berk.
Kosten: € 225 per deelnemer
Docent: Drs. Esther Koeman is HR-consultant bij Baker Tilly Berk Employment Advisory en ondersteunt werkgevers en leidinggevenden al jaren bij het voeren van goede, motiverende gesprekken.

Naar alle trainingen

Vragen?

Neem contact met ons op

Direct inschrijven

  •  *
  • 012-3456789
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly Berk N.V. (PDF) van toepassing. Let op: u kunt tot 14 dagen voor de cursusdatum kosteloos annuleren. Tot 24 uur van tevoren kunt u een andere persoon aanwijzen die zonder bijkomende kosten in uw plaats deelneemt aan de cursus. 
back to top