13 november 18

Training opbouw personeelsdossier

Geplaatst op

U neemt een medewerker aan met het volste vertrouwen op een goede samenwerking. Wat als die persoon niet op de juiste plek zit? Of een medewerker presteert niet zoals verwacht? Een conflict met de betreffende medewerker kan dan snel ontstaan. Een goed opgebouwd personeelsdossier helpt dan om miscommunicatie te voorkomen, maar is van cruciaal belang als u besluit afscheid te nemen van deze medewerker.

Tijdens de training nemen wij met u door welke stappen gezet moeten worden om een gedegen personeelsdossier op te bouwen. Wij wijzen u op het belang van vastleggen van informatie, zoals over het (dis)functioneren en (ongewenst) gedrag. Ook gaan we in op hoe u het beste met uw medewerker kunt communiceren. Hoe direct mag of moet u zelfs zijn? We leggen uit waarom een medewerker altijd de gelegenheid moet krijgen om te verbeteren en hoeveel tijd hij daarvoor heeft. U leert ook wanneer u voldoende heeft gedaan als werkgever. Wat als u toch besluit om zonder (gedegen) dossier over te gaan tot ontslag? We laten zien wat de verschillen zijn tussen een ontslag met en zonder een dossier dat voldoende op orde is.

Doelgroep
HR-managers en andere managers die met personeelszaken zijn belast.

Opzet training
De training is praktisch opgezet en bestaat uit een combinatie van theorie en interactie. De training biedt u daarnaast voldoende ruimte voor (de behandeling van) uw eigen praktijkvragen.

Datum: 13 november
Tijd: Deze training is van 13.30 tot 17.00 uur.
Locatie: De training kan inhouse worden verzorgd of op één van de locaties van Baker Tilly Berk.
Kosten: €225 per deelnemer
Docenten: Drs. Esther Koeman is HR-consultant bij Baker Tilly Berk Employment Advisory en ondersteunt werkgevers en leidinggevenden al jaren bij het voeren van goede, motiverende gesprekken. 
Vanuit haar rol als senior arbeidsrechtjurist kijkt mr. Simone Koolwijk niet alleen naar het juridische kader maar juist ook naar de praktische belangen van haar cliënten. Simone begeleidt werkgevers onder andere bij reorganisaties en adviseert in individuele ontslagdossiers. 

Neem contact met ons op

Vragen?

Neem contact met ons op

Direct inschrijven

  •  *
  • 012-3456789
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly Berk N.V. (PDF) van toepassing. Let op: u kunt tot 14 dagen voor de cursusdatum kosteloos annuleren. Tot 24 uur van tevoren kunt u een andere persoon aanwijzen die zonder bijkomende kosten in uw plaats deelneemt aan de cursus. 
back to top