1 februari 19

Training privacy op de werkvloer

Geplaatst op

Heeft u uw HR-beleid op het gebied van privacy al eens goed tegen het daglicht gehouden? Met ingang van 25 mei 2018 wijzigt de privacy wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) op een aantal punten. De nieuwe wetgeving (AVG) heeft consequenties voor uw HR-beleid en bij het niet (goed) nakomen van de wetgeving kunnen sancties opgelegd worden. Voldoet uw HR-beleid aan de strenger wordende regels?

Opzet training
Tijdens de training brengen we u eerst op de hoogte van de wijzigingen om vervolgens de opgedane kennis toe te passen in de praktijk: van sollicitatie, ziekte, cameratoezicht en internetgebruik. Wat mag wel en wat kan echt niet? Vervolgens zullen we u ook nog bijpraten over wat u te doen staat in geval van een datalek.
 
Voor wie?
HR-adviseurs


Data: Er staan op dit moment geen trainingen gepland. Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met Employment Advisory.
Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Kosten: €225 per deelnemer
Docent: De training privacy op de werkvloer wordt verzorgd door arbeidsrechtjurist Simone Koolwijk, werkzaam bij Baker Tilly Berk Employment Advisory.

Naar alle trainingen

Vragen?

Neem contact met ons op

Direct inschrijven

  •  *
  • 012-3456789
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  • Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly Berk N.V. (PDF) van toepassing. Let op: u kunt tot 14 dagen voor de cursusdatum kosteloos annuleren. Tot 24 uur van tevoren kunt u een andere persoon aanwijzen die zonder bijkomende kosten in uw plaats deelneemt aan de cursus. 
back to top