BNR & Baker Tilly Berk verkennen The Next Step van groei

Geplaatst op

Baker Tilly Berk is één van de drie sponsoren van het nieuwe BNR-radioprogramma The Next Step. Op dinsdagavond 5 september, van 19.30 tot 20.00 uur is de eerste uitzending. Presentator Maarten Bouwhuis verkent met ondernemers in zeven uitzendingen de uitdagingen om je bedrijf klaar te maken voor ‘the next step’.

De volgende stap in groei gaat voor ondernemers vaak gepaard met grote keuzes: externe investeerders of onafhankelijk blijven? Een overname of autonoom doorgroeien? Zakendoen in eigen land of de grens over? Antwoorden op dit soort dilemma’s komen aan bod bij BNR The Next Step. In elke uitzending schuiven ondernemers aan en vertellen zij over hun ervaringen met het doorgroeien naar een volgende fase. Daarnaast kunt u de uitdagingen volgen van het autodeelplatform ClickWheelz (fictief bedrijf) op weg naar (internationaal) succes.

Promovideo The Next Step
The Next Step still promovideo

Meer over ‘the next step’

Op www.bakertillyberk.nl/thenextstep kunt u meer lezen over de ‘decisive moments’ in het ondernemerschap. Lees verhalen van ondernemers over de keuzes die zij maakten en de lessen die zij leerden. En lees welke oplossingen er zijn om de uitdagingen het hoofd te bieden en groei te realiseren. Onze experts staan namelijk dagelijks ondernemers bij in de ontwikkeling van hun bedrijf.

 

back to top