Welke financiering past bij u?

Geplaatst op

Banken zijn weer vaker bereid te financieren. Zeker als er voor de invulling van de financieringsbehoefte wordt gekozen voor een mix van financieringsvormen.

Onze ervaring is dat de weg naar de juiste financier lastig blijkt. De diversiteit aan (alternatieve) financieringsvormen is enorm. Daarom heeft Baker Tilly Berk Corporate Finance inzichtelijk gemaakt welke vormen en producten er zijn. Op basis van uw financieringsbehoefte kunt u zo bepalen welke financiering, of combinatie daarvan, het beste past.

downloadOverzicht_financieringsvormen_Corporate_Finance.pdf

 

Voordelen van stapelen
Lorijn van Leersum van Baker Tilly Berk Corporate Finance: “De bereidheid bij banken om financiering te verstrekken neemt weer toe. Aan de andere kant zien we steeds meer vormen van gestapeld financieren. Onze ervaringen met het combineren van financieringsvormen zijn zeer positief. We zien dat financiers sneller geneigd zijn in te stappen als zij niet de enige financier zijn. Een groot bijkomend voordeel is dat een ondernemer minder afhankelijk is van één partij.”

De adviseurs van Baker Tilly Berk Corporate Finance denken graag mee over de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de verschillende financieringsvormen of wilt u weten welke combinatie het beste aansluit op uw financieringsvraagstuk? Neem dan contact op met Lorijn van Leersum.

 

 

back to top