Inzicht voor mkb-ondernemers

Geplaatst op

Een perfecte financiële administratie biedt u als mkb-ondernemer veel voordelen. Het kost u weinig tijd, fouten worden tot een minimum teruggebracht en belangrijker nog: u bent altijd bij. Zo heeft u op elk moment inzicht in actuele cijfers en daarmee uw bedrijfsvoering.

U bent zich ervan bewust dat uw financiële administratie efficiënter kan. Maar hoe pakt u dit aan? De eerste stap is het automatiseren van uw administratie met geïntegreerde online tools. Zo zijn alle delen van de administratie op elkaar aangesloten en gaat het verwerken van bijvoorbeeld betalingen en bankafschriften automatisch. Dat scheelt veel tijd. Vervolgens geven heldere 24/7 rapportages u inzicht in uw bedrijf. Daarmee kunt u op elk moment bijsturen en gefundeerde beslissingen nemen. Ook als uw bank of de Belastingdienst bepaalde overzichten van u vraagt, is dat met één druk op de knop geregeld.

Uw betrokken adviseur van Baker Tilly Berk heeft de kennis én de ervaring om voor u zo’n perfecte administratie in te richten. Hij (of zij) komt daarnaast regelmatig bij u langs en bespreekt de inzichten uit de rapportages met u. U krijgt direct toepasbare adviezen voor een betere bedrijfsvoering, bijvoorbeeld inzake uw werkkapitaal of uw meest rendabele bedrijfsactiviteiten. Kortom, een administratie die u weinig tijd kost én inzicht geeft, voorzien van concreet advies om verdere groei te realiseren. Dat is de totaaloplossing accountancy van Baker Tilly Berk. Neem gerust contact op met een Baker Tilly Berk vestiging in uw regio voor een goed gesprek over uw perfecte administratie.

Still BIC animatievideo

 

back to top