Meer dan alleen een accountant: ook advisering zodat hogere omzet wordt behaald!

Geplaatst op

De betrokkenheid bij onze klanten is groot. Neem nu onze collega Jeroen de Groot. Als accountant houdt hij zich voor Denham bezig met de controle van de jaarrekening. Maar voor de populaire jeanswinkel duikt hij ook vol enthousiasme het magazijn in om broeken te tellen voor de voorraad.

Die voorraadtelling is van belang om te zorgen dat aan het einde van het jaar de administratie van Denham nog op orde is. Jeroen kwam op het idee om de jaarlijkse telling te verhogen naar meerdere keren per jaar. Zo worden voorraadverschillen verminderd. Bonus is dat Denham nu ook goed lopende jeans vaker en sneller kan aanvullen, zodat er een veel hogere omzet uit wordt gehaald.

En Jeroen? Die steekt er zelf ook nog wat van op. Hij laat zich in zijn werk aansteken door de passie en het enthousiasme van Denham. En hij weet hoe hij zijn kledingkast kan vullen volgens de laatste modetrends. Steek jij ook graag de handen uit de mouwen? Wil je niet alleen achter een bureau werken, maar ook over de vloer komen bij onze klanten, om ze zo nog beter van dienst te kunnen zijn? Kom dan bij ons werken! Solliciteer direct via www.werkenbijbakertillyberk.nl

Denham.JPG
back to top