Webinar 'Beperking looptijd 30%-regeling'

Geplaatst op

De maximale looptijd van de 30%-regeling voor ingekomen werknemers wordt per 1 januari 2019 beperkt van maximaal acht naar maximaal vijf jaar. Om u hierbij te ondersteunen heeft Baker Tilly Berk een webinar opgenomen, om de gevolgen van de wijziging toe te lichten.

Still - Webinar beperking looptijd 30%-regeling

 

De webinar richt zich op de juridische positie van de werkgevers, de fiscale en administratieve gevolgen en manieren om de gevolgen voor zowel de werkgever als werknemer zoveel mogelijk te beperken.

Update

Op 26 oktober jl. is aanvullend overgangsrecht bekendgemaakt voor bepaalde bestaande gevallen. Opgemerkt zij dat het overgangsrecht niet voor alle bestaande gevallen een volledige tegemoetkoming biedt. Meer informatie hierover vindt hier. Wij houden de parlementaire behandeling van het wetsvoorstel nauwlettend in de gaten.

Ten tijde van het opnemen van de webinar was het overgangsrecht nog niet bekendgemaakt en daarom ook niet in de webinar opgenomen. Het voorgestelde overgangsrecht lichten wij toe in een aparte webinar: 

Johan.JPG

De webinar richt zich op de juridische positie van de werkgevers, de fiscale en administratieve gevolgen en manieren om de gevolgen voor zowel de werkgever als werknemer zoveel mogelijk te beperken. Heeft u naar aanleiding van deze webinar nog vragen over de wetswijziging? Stuur een mail naar Johan FlohrNienke Lemmink of Thom Gunn

 

back to top