Advocatuur en notariaat

Advocatuur en notariaat

De samenleving is in beweging en de juridisering neemt toe. Dit biedt enerzijds kansen voor uw advocatenkantoor of notariskantoor, maar stelt anderzijds ook nieuwe, hogere eisen. Behalve uw vakkennis zijn ondernemerschap, organisatietalent en managementvaardigheden noodzakelijk geworden. Want het succes van uw advocatenkantoor of notariskantoor hangt meer en meer af van strategische keuzes. Keuzes waarover wij u kunnen adviseren.

Het is een trend die zich de afgelopen jaren heeft voltrokken: in de wereld van advocatuur en notariaat staat steeds meer een strategische bedrijfsvoering centraal en vinden allerlei verschuivingen plaats. Om uw kansen te verzilveren en mee te bewegen met de ontwikkelingen in uw markt is een actuele bedrijfsstrategie voor uw advocatenkantoor of notariskantoor cruciaal. Daarnaast is het belangrijk dat u de voorkeuren van uw klanten kent. Tevreden klanten vormen per slot van rekening een kritische succesfactor voor ieder notariaat of advocatenkantoor. Wij voeren graag een klanttevredenheidsonderzoek voor u uit en buigen ons over uw businessplan.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Advocatuur en notariaat | Baker Tilly

Meer over advocatuur en notariaat

Wij doen regelmatig onderzoek naar de trends en ontwikkelingen in de advocatuur. Van de uitkomsten brengen we u graag op de hoogte. Roepen de artikelen vragen bij u op? Wilt u weten de impact ervan is op uw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Klantonderzoek weblog | ondernemerscollege

"Meer fans of gemiste kans?"

Sterke merken vragen waarom klanten tevreden zijn en waar het beter kan. En gebruiken die antwoorden als concrete handvatten voor verbetering.

Bekijk deze blog

Onderzoek: innovatie, groei en business development in de advocatuur

Uit onderzoek van Baker Tilly Berk blijkt dat advocatenkantoren weer licht zien aan het einde van de tunnel.

Bekijk dit nieuws

Roer moet om in de advocatuur

Al jaren is er sprake van structurele veranderingen in de markt voor juridische dienstverlening. Veel grote, traditionele kantoren slagen er vooralsnog onvoldoende in om hier goed op in te spelen.

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Met deze slimme technieken krijg je straks meer voor elkaar!

Framing is een overtuigingstechniek in de communicatie. Het gaat over het beïnvloeden van mensen met woorden. Lars Duursma geeft er college over!

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Barend van de Kraats
Barend van de Kraats Strategy Advisor T: 06 52 76 54 76

Als expert op het gebied van overtuigende en feitelijk onderbouwde businessplannen help ik ondernemers en organisaties om te groeien en ambities te realiseren.