Audit

Audit

U, uw stakeholders en de maatschappij willen zekerheid (assurance) als het gaat om uw cijfers. Een audit brengt die zekerheid. Tijdens een audit wordt gekeken of de bedrijfsprocessen en ondersteunende IT systemen in uw organisatie betrouwbare (financiële) gegevens produceren. Deze gegevens vormen de basis voor de jaarrekening of de subsidie-verantwoording. Een auditor controleert achteraf, en vaak meerdere keren per jaar, uw bedrijfsprocessen.

Het op een slimme manier inzetten van technologie kan helpen bij het in de toekomst efficiënter kunnen uitvoeren van een audit. Martijn Aslander vertelt in zijn ondernemerscollege onderaan op deze pagina over het inzetten van meer nieuwe technologieën en de impact die dit gaat hebben op ons leven.

Audit | Baker Tilly Berk

Dienstverlening auditpraktijk

Onze audit dienstverlening bestaat uit het controleren van de jaarrekening en de controle op de aan uw onderneming verstrekte subsidies. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina's hiernaast.

Subsidy Compliance

Controleren jaarrekening

Actueel

Wij delen graag onze wijsheid met de BV Nederland. Bijvoorbeeld over het onderwerp audit, de controle van de jaarrekening en de aan uw organisatie verstrekte subsidies. Wij hebben enkele mooie en nuttige publicaties voor u op een rijtje gezet.

computerhand.jpg

Trusted Analytics

We bevinden ons in het ‘digitale tijdperk’ waarin de hoeveelheid data exponentieel toeneemt. De technische mogelijkheden om deze data te analyseren zijn ongekend.

Bekijk deze blog

Mindset: Audit Innovation

Als organisatie zoeken we continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in onze digitale samenleving.

Bekijk deze blog

Omzet Baker Tilly Berk 2016 stijgt met 7% naar € 90,7 miljoen

In alle service lines is in 2016 omzetgroei gerealiseerd, de groei in de auditpraktijk en in de advisering waren het sterkst.

Bekijk dit persbericht
Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence wordt dé trend van 2017. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Audit Innovation Partner Angelique Koopman legt uit.

Bekijk deze blog

Angelique Koopman benoemd als partner audit innovation

Angelique Koopman gaat met ingang van 1 juli 2016 als partner audit innovation bij Baker Tilly Berk aan de slag. Zij wordt verantwoordelijk voor innovatie van de controle-aanpak door de inzet van data-analyse en process mining.

Bekijk dit persbericht

Rapporten Auditdienst Rijk voortaan openbaar

Auditrapporten van de Auditdienst Rijk (ADR) zullen voortaan openbaar zijn. Dit schrijft minister Dijsselbloem in een brief aan de Tweede Kamer.

Bekijk dit nieuws
Bitcoin en blockchain: wat betekent het voor ondernemers?

Bitcoin en blockchain: wat betekent het voor ondernemers?

Het is vooral de techniek achter de bitcoin, de blockchain, die ondernemers kansen gaat bieden. Wat gaat dit technologisch geavanceerde internetgrootboek betekenen voor bedrijven, banken en accountants?

Bekijk deze blog

Groeiend belang IT bij controle jaarrekening

Lees meer over de samenwerking tussen accountants en IT-auditors bij een audit.

Bekijk deze publicatie

Bedrijven moeten steeds vaker een impairment test uitvoeren.

Maar wat is impairment nu precies?

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Wat is de impact van nieuwe slimme technologieën?

Martijn Aslander is professioneel lifehacker. Hij vraagt zich constant af: “kan het niet wat slimmer?” Hij deelt zijn tips in het ondernemerscollege.

Martijn Aslander

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Ronald Hoeksel
Ronald Hoeksel Partner RA 06 13649573

"In alles wat we doen is kwaliteit leidend. Wij willen altijd 'Better than Before' zijn. Wij hechten zeer veel waarde aan het lerend vermogen van onze organisatie en willen met onze audit diensten blijvend bouwen aan vertrouwen en waarde creëren voor de maatschappij, onze klanten en onze mensen."