Audit

Audit

U, uw stakeholders en de maatschappij willen zekerheid (assurance) als het gaat om uw cijfers. Een audit brengt die zekerheid. Tijdens een audit wordt gekeken of de bedrijfsprocessen en ondersteunende IT systemen in uw organisatie betrouwbare (financiële) gegevens produceren. Deze gegevens vormen de basis voor de jaarrekening of de subsidie-verantwoording. Een auditor controleert achteraf, en vaak meerdere keren per jaar, uw bedrijfsprocessen.

Dienstverlening auditpraktijk

Onze audit dienstverlening bestaat uit het controleren van de jaarrekening en de controle op de aan uw onderneming verstrekte subsidies. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina's hiernaast.

Controleren jaarrekening

Audit | Baker Tilly

Omdat u uw stakeholders zekerheid wilt geven.

Lees meer

Subsidy Compliance

Audit | Baker Tilly

De controle op aan u verstrekte subsidies.

Lees meer

Actueel

Wij delen graag onze wijsheid met de BV Nederland. Bijvoorbeeld over het onderwerp audit, de controle van de jaarrekening en de aan uw organisatie verstrekte subsidies. Wij hebben enkele mooie en nuttige publicaties voor u op een rijtje gezet.

Omzet Baker Tilly Berk stijgt 12,7% naar € 99,4 miljoen

Omzet Baker Tilly Berk stijgt 12,7% naar € 99,4 miljoen

Omzetstijging met name veroorzaakt door groei in auditpraktijk en fiscale (advies)praktijk.

Bekijk dit persbericht
Bouwvakkers op bouwplaats aan het werk.jpeg

Het arbeidsrecht weer op de schop!

Wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) gepresenteerd, waarmee strenge regels uit WWZ gedeeltelijk op de schop gaan.

Bekijk dit nieuws
Vingerafdruk.jpg

AVG: nieuwe eisen aan privacy

Een overzicht van de nieuwe eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming aan organisaties stelt.

Bekijk dit nieuws
Confidential.jpg

AVG: hoge boetes bij nalatigheid

De nieuwe privacyregels zijn iets om zeer serieus te nemen. Bij nalatigheid deelt de Autoriteit Persoonsgegevens boetes uit.

Bekijk dit nieuws
Baker Tilly Berk benoemt Anneke van Zanen-Nieberg RA als bestuursvoorzitter

Baker Tilly Berk benoemt Anneke van Zanen-Nieberg RA als bestuursvoorzitter

Algemeen directeur Audit Dienst Rijk stapt over naar accountantspraktijk.

Bekijk dit persbericht
Ondernemerscollege: nu ook Engelstalige video’s

Ondernemerscollege: nu ook Engelstalige video’s

Vijf internationaal gerenommeerde sprekers geven gratis college over de blockchain, risk management, branding, arbeid en ondernemerschap.

Bekijk dit nieuws
computerhand.jpg

Trusted Analytics

We bevinden ons in het digitale tijdperk waarin de hoeveelheid data exponentieel toeneemt. De technische mogelijkheden om deze data te analyseren zijn ongekend.

Bekijk deze blog
Ctrl | Audit | Baker Tilly

Mindset: Audit Innovation

Als organisatie zoeken we continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in onze digitale samenleving.

Bekijk deze blog
Omzet Baker Tilly Berk 2016 stijgt met 7% naar € 90,7 miljoen

Omzet Baker Tilly Berk 2016 stijgt met 7% naar € 90,7 miljoen

In alle service lines is in 2016 omzetgroei gerealiseerd, de groei in de auditpraktijk en in de advisering waren het sterkst.

Bekijk dit persbericht

Klantverhaal VDR Bouwgroep

VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting (logistiek en processpecifiek) en de revitalisatie van bedrijfsgebouwen. Vanuit jarenlange kennis en ervaring realiseert zij projecten waarbij het bedrijfsproces van de klant altijd centraal staat. Voor advies over de meest actuele duurzaamheidseisen BREEAM en GPR Gebouw heeft VDR Bouwgroep haar eigen experts in dienst. Sinds 2014 controleert Baker Tilly Berk de jaarrekening van VDR.

Laurens Potters
Laurens Potters Controller VDR Bouwgroep
"De werkwijze van Ola en haar team is transparant, kritisch en nauwkeurig. En heel belangrijk voor ons: zij hebben veel kennis van de verwerking van onderhanden werk in de jaarrekening. Ze weten waar ze over praten en kennen de bouwwereld. De inbreng van Baker Tilly Berk is dan ook heel waardevol voor ons bedrijf."
Bedrijfsgegevens veilig door scan IT-systeem

Ondernemerscollege

Hoe hard kan onze economie nog groeien?

Is de Nederlandse economie goed hersteld van de crisis en kan de stijgende lijn worden voortgezet? Of is het een zeepbel? Marieke Blom vertelt.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Ronald Hoeksel
Ronald Hoeksel Partner audit T: 06 13 64 95 73

"In alles wat we doen is kwaliteit leidend. Wij willen altijd 'Better than Before' zijn. Wij hechten zeer veel waarde aan het lerend vermogen van onze organisatie en willen met onze audit diensten blijvend bouwen aan vertrouwen en waarde creëren voor de maatschappij, onze klanten en onze mensen."