Business Support Center

Selecteer een vestiging

In Rotterdam zijn de centrale diensten en het bestuur van Baker Tilly Berk gevestigd. De centrale diensten ondersteunen de vestigingen op het gebied van Personeel & Organisatie, Communicatie, Financiële Administratie, Automatisering en Algemene en Juridische Zaken. Heb je een vraag? Mail dan naar info@bakertillyberk.nl.

Bestuur

Het bestuur van Baker Tilly Berk heeft als uitgangspunt het hanteren van een integere en beheerste bedrijfsvoering en stimuleert een kwaliteitsgerichte bedrijfscultuur. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing binnen Baker Tilly Berk. Dit houdt in dat zij de gedragscode en procedures vaststellen die de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Het bestuur controleert ook of deze kwaliteitsbeheersing goed uitpakt in de praktijk. Baker Tilly Berk vindt het belangrijk dat de bestuurders voldoende tijd kunnen besteden aan hun bestuurlijke taken én verbonden blijven met de praktijk. Om die reden besteden de bestuurders ongeveer 60% van hun tijd aan bestuursactiviteiten en de resterende 40% aan klantenportefeuilles, vaktechniek en het internationale netwerk.

Routebeschrijving

DownloadRoutebeschrijving Rotterdam

Vacatures

Wil je werken bij Baker Tilly Berk als bijvoorbeeld accountant of belastingadviseur? Ga dan naar onze Werken bij Baker Tilly Berk website.

Persoonlijk contact

Bert van der Leeden
Bert van der Leeden Partner Business Support Center T: 06 52 76 55 55
Marcel Huisman
Marcel Huisman Partner audit T: 06 12 22 22 43
Jeroen Spiekker
Jeroen Spiekker Partner Professional Competence Center T: 06 51 68 52 36
Rob Loves
Rob Loves Partner tax advisory T: 06 23 93 41 05
back to top