Corporate Finance

Selecteer een vestiging

Wilt u uw bedrijf verkopen of fuseren, bedrijfsfinanciering verkrijgen of een bedrijf overnemen? Baker Tilly Berk Corporate Finance adviseert en begeleidt middelgrote ondernemingen bij alle aspecten van bedrijfsovername, fusie, waardebepaling, bepalen van rente- en valutarisico, management buy-out, due diligence, herstructurering, strategie en financiering. Onze Corporate Finance adviseurs zijn gevestigd in De Meern, Breda, Zwolle/Almelo, Amsterdam en Rotterdam.

Alle kennis onder één dak

De Corporate Finance specialisten van Baker Tilly Berk denken proactief met u mee en kunnen u uitstekend ondersteunen en adviseren. Stuk voor stuk beschikken zij over de juiste analytische vaardigheden, gevoel voor uw business en een grote diversiteit aan industriekennis. Als onderdeel van één van de top 10 accountantskantoren in Nederland, hebben wij alle kennis onder één dak om u resultaatgericht te adviseren binnen het gehele spectrum van corporate finance. Onze adviseurs zijn op iedere Baker Tilly Berk vestiging aanwezig.

Contact

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U bent ook welkom op een van onze vestigingen. Onze Corporate Finance adviseurs werken vanuit De Meern, Breda, Zwolle/Almelo, Amsterdam en Rotterdam. 

Persoonlijk contact

Maarten van Kampen
Maarten van Kampen Partner T: 06 20 00 58 00
Lorijn van Leersum
Lorijn van Leersum Partner T: 06 24 23 14 13
Mark Goderie
Mark Goderie Director RA T: 06 16 47 14 60
Barend van de Kraats
Barend van de Kraats Senior strategieconsultant T: 06 52 76 54 76
Marcel Ploegsma
Marcel Ploegsma Senior manager legal T: 06 14 27 75 89
Bram van Mensvoort
Bram van Mensvoort Senior Manager valuation T: 06 11 59 30 13
back to top