Belastingadviseur en accountant Den Bosch

Selecteer een vestiging

Zoekt u een accountant of belastingadviseur in Den Bosch? Baker Tilly Berk Den Bosch richt zich op mkb ondernemingen in de breedste zin, waarbij wij gespecialiseerd zijn familiebedrijven, de zorgsector, retail ondernemingen, bedrijfsovernames en estateplanning.

Binnen ons concept 'totaaloplossing accountancy' leveren we het complete pakket van administratie, maand- of kwartaalrapportages. Onze adviseurs, in de rol van 'controller', bespreken deze rapportages periodiek met directie en management.

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben relevante ervaring, zij zijn in staat om u voortdurend te begeleiden en een spiegel voor te houden. Onze rol als scherpzinnige sparringpartner staat bij ons hoog in het vaandel, daar zit onze toegevoegde waarde.

Contact

Baker Tilly Berk Den Bosch is goed bereikbaar; ons kantoor ligt aan de A2, afslag 22 op bedrijvenpark Pettelaar. Wilt u meer weten over wat de accountants en belastingadviseurs van Baker Tilly Berk Den Bosch voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Routebeschrijving

DownloadRoutebeschrijving Den Bosch

Vacatures

Wil je werken bij Baker Tilly Berk Den Bosch als bijvoorbeeld accountant of belastingadviseur? Ga dan naar onze Werken bij Baker Tilly Berk website.

Baker Tilly Berk Den Bosch

Den Bosch

Pettelaarpark 62
5216 PP Den Bosch

Postbus 1120
5200 BD Den Bosch

T: 073 613 16 86
E: denbosch@bakertillyberk.nl

Persoonlijk contact

Maarten de Rouw
Maarten de Rouw Partner audit T: 06 52 76 53 81
Arno van der Heijden
Arno van der Heijden Partner audit T: 06 13 25 31 43
Rik Opendorp
Rik Opendorp Partner audit T: 06 10 09 04 64
Marijn Verhagen
Marijn Verhagen Partner tax advisory T: 06 52 75 99 27
Edward van Druten
Edward van Druten Director Be In Control T: 06 50 45 53 75
back to top