Belastingadviseur en accountant Goes

Selecteer een vestiging

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in Goes? Baker Tilly Berk helpt u graag op het gebied van onder meer accountancy en belastingadvies. Maar we doen meer! We bieden u als mkb-ondernemer een totaaloplossing van inzicht én advies: Be in Control. Naast real-time inzicht in uw cijfers en een volmaakte jaarrekening gaan wij met u aan de slag om samen uw bedrijfsvoering aan te scherpen. Deze beproefde aanpak past bij onze visie: onze betrokken adviseurs staan letterlijk dichtbij onze klanten. Niet alleen bij de cijfers, maar ook bij de toekomst van uw onderneming.

Baker Tilly Berk Goes is de schakel tussen Zeeland en Zuidwest Nederland, we verbinden de regio en brengen nieuwe energie. Bij familiebedrijven zijn we als adviseur ‘de spin in het web’ door de diversiteit aan onderwerpen waar we verstand van hebben, zoals visserij, zorg  en estate planning. Zo is onze expertise van toegevoegde waarde, voor u als klant en voor de regio. En waar nodig maken we daarbij natuurlijk gebruik van ons internationale netwerk.

Contact

Meer weten over uw accountant- of belastingadviseur in Goes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Routebeschrijving

DownloadRoutebeschrijving Goes

Vacatures

Wil je werken bij Baker Tilly Berk Goes als bijvoorbeeld accountant of belastingadviseur? Ga dan naar onze Werken bij Baker Tilly Berk website.

Goes | Baker Tilly

Goes

Stationspark 8
4462 DZ Goes

Postbus 85
4460 AB Goes

T: 0113 24 20 00
E: goes@bakertillyberk.nl

Persoonlijk contact

Marcel Klootwijk
Marcel Klootwijk Partner Be In Control T: 06 51 61 46 97
Rudi de Munck
Rudi de Munck Partner audit T: 06 13 22 78 06
Sander van Gelderen
Sander van Gelderen Partner tax advisory T: 06 11 59 54 96
Hans Bakker
Hans Bakker Advisor (external) T: 06 53 30 00 41
back to top