Belastingadviseur en accountant Gouda

Selecteer een vestiging

In Gouda zijn de centrale diensten en het bestuur van Baker Tilly Berk gevestigd. De centrale diensten ondersteunen de vestigingen op het gebied van Personeel & Organisatie, Communicatie, Financiële Administratie, Automatisering en Algemene en Juridische Zaken.

Bestuur

Het bestuur van Baker Tilly Berk heeft als uitgangspunt het hanteren van een integere en beheerste bedrijfsvoering en stimuleert een kwaliteitsgerichte bedrijfscultuur. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing binnen Baker Tilly Berk. Dit houdt in dat zij de gedragscode en procedures vaststellen die de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Het bestuur controleert ook of deze kwaliteitsbeheersing goed uitpakt in de praktijk. Baker Tilly Berk vindt het belangrijk dat de bestuurders voldoende tijd kunnen besteden aan hun bestuurlijke taken én verbonden blijven met de praktijk. Om die reden besteden de bestuurders ongeveer 60% van hun tijd aan bestuursactiviteiten en de resterende 40% aan klantenportefeuilles, vaktechniek en het internationale netwerk.

Routebeschrijving

DownloadRoutebeschrijving Gouda

Vacatures

Wil je werken bij Baker Tilly Berk als bijvoorbeeld accountant of belastingadviseur? Ga dan naar onze Werken bij Baker Tilly Berk website.

Baker Tilly Berk Gouda

Gouda

Stavorenweg 6
2803 PT Gouda

Postbus 200
2800 AE Gouda

T: 0182 56 32 00
E: info@bakertillyberk.nl

Persoonlijk contact

Bert van der Leeden
Bert van der Leeden Partner Business Support Center T: 06 52 76 55 55
Marcel Huisman
Marcel Huisman Partner audit T: 06 12 22 22 43
Rob Loves
Rob Loves Partner tax advisory T: 06 23 93 41 05
Jeroen Spiekker
Jeroen Spiekker Partner Professional Competence Center T: 06 51 68 52 36
back to top