Belastingadviseur en accountant Velsen

Selecteer een vestiging

Baker Tilly Berk helpt u graag met al uw financiële vragen. Dat kan heel praktisch, bijvoorbeeld door het samenstellen en controleren van uw jaarrekening of het maken van uw aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Maar we denken ook proactief met u mee en geven adviezen over zaken als uw financiële planning, bedrijfsopvolging en bedrijfsovername, estate planning of waarderingsvraagstukken.

Scherpzinnige aanpak

De klanten waarderen onze scherpzinnige aanpak. We geven nooit standaardadviezen, maar we ontwikkelen samen met u perfecte, creatieve oplossingen voor uw financiële vraagstukken. Oplossingen die praktisch zijn en die goed bij u passen. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door een deel van ons werk op uw locatie doen (controller on demand, administratieve bijstand in de meest ruime zin). Zo zijn we altijd dichtbij en kunt u ons snel en efficiënt bereiken.

Brede ervaring

Bij Baker Tilly Berk profiteert u van een brede ervaring in bijna alle branches, bij organisaties en bedrijven in alle soorten en maten. Naast de kennis en kunde van onze eigen medewerkers, hebben we een internationaal netwerk aan experts.

Contact

Wilt u weten hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Baker Tilly Berk.

Velsen | Baker Tilly

Velsen

Stationsweg 103
1981 BB Velsen Zuid
Route

Postbus 419
1970 AK IJmuiden

T: 0255 53 40 74
E: velsen@bakertillyberk.nl

Persoonlijk contact

Ed de Beule
Ed de Beule Partner tax advisory T: 06 12 08 56 94
Roel de Vries
Roel de Vries Partner audit T: 06 12 17 50 39
Maurice van Slooten
Maurice van Slooten Partner tax advisory T: 06 22 69 43 91
back to top