Belastingadviseur en accountant Zaandam

Selecteer een vestiging

Zoekt u een accountant of adviseur in de Zaanstreek en omgeving? Baker Tilly Berk heeft de specialisten in huis die u van het juiste advies kunnen voorzien. De medewerkers van Baker Tilly Berk zijn praktisch en zoeken zowel financiële als fiscale oplossingen die bij u of uw bedrijf passen.

Scherpzinnige aanpak

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben relevante ervaring, zij zijn in staat om u voortdurend te begeleiden en een spiegel voor te houden. Onze rol als scherpzinnige sparringpartner staat bij ons hoog in het vaandel, daar zit onze toegevoegde waarde. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Alle kennis onder één dak

De specialisten van Baker Tilly Berk denken met u mee en kunnen u uitstekend ondersteunen en adviseren. De "one stop shop gedachte" als het gaat om: samentellen of controleren van de jaarrekening, salarisadministratie en aangiften. Advisering in de meest ruime zin over familiebedrijf, innovatie, estate planning, herstructureringen nationaal en internationaal. Naast ons nationale netwerk hebben wij ook internationaal een netwerk aan experts, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Contact

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Baker Tilly Berk Zaandam.

Zaandam | Baker Tilly

Zaandam

Grote Tocht 100
1507 CE Zaandam
Route

Postbus 1590
1500 AN Zaandam

T: 075 681 50 00
E: zaandam@bakertillyberk.nl

Persoonlijk contact

Herm Nieste
Herm Nieste Partner tax advisory T: 06 10 07 19 26
Marcel Beerse
Marcel Beerse Partner Be In Control T: 06 51 20 53 68
back to top