Belastingadviseur en accountant Zwolle

Selecteer een vestiging

Zoekt u een accountant in Zwolle? Of een belastingadviseur in Zwolle? Bij Baker Tilly Berk Zwolle helpen wij u graag met al uw financiële en fiscale vragen. Wij zijn actief in de hele regio en adviseren u in de meest ruime zin over bedrijfsovernames, herfinancieringen, herstructureringen, reorganisaties en saneringen.

Ondernemer naast de ondernemer

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw bedrijf. Dat is onze kracht: wij zijn ondernemer naast de ondernemer. Als belastingadviseur en accountant in Zwolle weten wij zelf wat ondernemen is. Daardoor weten wij ook hoe belangrijk het is om real-time inzicht te hebben in uw cijfers. Met onze totaaloplossing Be in Control bieden wij dat inzicht. Onze betrokken adviseurs volgen uw onderneming nauwlettend en bespreken periodiek welke verbeterpunten er zijn. Wij gaan samen met u aan de slag om uw bedrijfsvoering aan te scherpen. En uiteraard zorgen we voor een zorgvuldige samenstelling van de jaarrekening. De beproefde aanpak van Be in Control voor mkb-ondernemers biedt u inzicht, persoonlijk advies én pragmatische oplossingen in één unieke totaaloplossing.

Specialisatie

Met onze expertise op specialistische gebieden als Corporate Finance en Transaction Services bieden wij u toegevoegde waarde. Daarnaast kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen. Onze focus ligt op het familiebedrijf, het regionale mkb, de publieke sector en internationale ondernemingen. Bovendien hebben wij in Zwolle adviseurs in huis die gespecialiseerd zijn in Food & Agri. Zij adviseren u en helpen uw onderneming binnen de landbouw en visserij om sterker te worden en te groeien, nu en in de toekomst.

Contact

Kennismaken met uw belastingadviseur en accountant in Zwolle? Neem vrijblijvend contact op met Baker Tilly Berk Zwolle.

Routebeschrijving

DownloadRoutebeschrijving Zwolle

Vacatures

Wil je werken bij Baker Tilly Berk Zwolle/Kampen als bijvoorbeeld accountant of belastingadviseur? Ga dan naar onze Werken bij Baker Tilly Berk website.

Wij zijn sponsor van PEC Zwolle en Metropool Zwolle.

Baker Tilly Berk Zwolle

Zwolle

Burg. Roelenweg 14 - 18
8021 EV Zwolle

Postbus 508
8000 AM Zwolle

T: 038 425 86 00
E: zwolle@bakertillyberk.nl

Persoonlijk contact

Ronald Hoeksel
Ronald Hoeksel Partner RA T: 06 13 64 95 73
Pierre Satink
Pierre Satink Partner RA T: 06 51 11 08 12
Luc Jacobs
Luc Jacobs Partner belastingadviseur T: 06 52 75 99 66
Gert Juffer
Gert Juffer Partner AA T: 06 51 34 51 91
Gido Frühling
Gido Frühling Partner RA T: 06 52 76 53 79
Edwin Damman
Edwin Damman Director RA T: 06 13744508
Marc Bekker
Marc Bekker Director RA T: 06 15 30 36 59
Marcel Witteveen
Marcel Witteveen Adviseur T: 06 53 29 04 30
back to top