Corporate Finance

Corporate Finance

Een onderneming is altijd in beweging. In elke fase van de levenscyclus van een bedrijf komen er andere vragen of uitdagingen op uw pad. Vragen als: hoe realiseer ik een bepaalde ambitie of groei (uitbreiding via een overname bijvoorbeeld), hoe wijzig ik de koers van mijn bedrijf, hoe zet ik een nieuw product in de markt, wat is mijn bedrijf waard of hoe verkoop ik mijn onderneming? Een oud-Hollands gezegde luidt: een goed begin is het halve werk. En dat geldt zeker bij dit soort grote vraagstukken.

Onze Corporate Finance adviseurs weten wel raad met uw bedrijfskundige uitdagingen. Bijvoorbeeld wanneer er ‘iets moet veranderen’ en u niet weet waar te beginnen. Wij gaan op zoek naar de vraag achter uw vraag en zoeken uit wat er nodig is om een nieuwe weg in te kunnen slaan. Wij staan voor u klaar wanneer u concrete hulp zoekt bij bij de aan- of verkoop van uw organisatie of de waardering ervan. Of bij het schrijven van een businessplan , een financieringsaanvraag of het uitvoeren van een due diligence onderzoek.

Corporate Finance | Baker Tilly Berk

De dienstverlening

Ontdek meer over onze Corporate Finance diensten: of het nu gaat om een waardebepaling of hulp bij het maken van een businessplan, advies bij een management buy in of de verkoop van uw bedrijf.

Wat is Due Diligence?

Businessplan

Financiering

Bedrijf aan- of verkopen

Waardebepaling

Referenties

Actueel

Wij delen graag onze eigen wijsheid over ondernemen met u. Wij schrijven en publiceren regelmatig interessante blogs en artikelen over Corporate Finance gerelateerde onderwerpen, zoals financiering. Hier kunt u dan weer uw voordeel mee doen.

Corporate Finance Familiebedrijf

Wilt u uw onderneming verkopen?

Bekijk dan deze vier tips om uw bedrijf verkoopklaar te maken. Het optimaliseren van de winst bijvoorbeeld.

Bekijk deze blog

Herstelkader Rentederivaten

De AFM heeft vastgesteld dat bij het adviseren over en het aangaan van rentederivaten de belangen van mkb-klanten onvoldoende voorop hebben gestaan.

Bekijk dit nieuws

Corporate Finance begeleidt Eimskip bij de overname van Mareco

Eimskip versterkt wederom haar positie in de wereldwijde reefer logistieke diensten door de overname van 80% van de aandelen het Belgische Mareco. Baker Tilly Berk Corporate Finance heeft deze overname begeleid.

Bekijk dit nieuws

Compensatieregeling rentederivaten mkb

Er is positief nieuws voor gedupeerde ondernemers met rentederivaten: zij kunnen nu compensatie krijgen voor het financieel nadeel dat ze hebben geleden. Het Herstelkader Rentederivaten maakt dit mogelijk.

Bekijk dit nieuws

Infographic financieringsvormen

Banken zijn weer vaker bereid te financieren. Zeker als er voor de invulling van de financieringsbehoefte wordt gekozen voor een mix van financieringsvormen. Welke vorm past er bij u?

Bekijk dit nieuws
Crowdfunding: financieringsinstrument of marketingtool?

Is crowdfunding een financieringsinstrument of juist een marketingtool?

Beide! Crowdfunding is daarmee een prima aanzet voor nader marktonderzoek en verdere productontwikkeling, dat laatste zo mogelijk in de vorm van…crowdsourcing.

Bekijk deze blog

"Zonder crowdfunding had de Hoftrammm niet zo snel op de rails gestaan"

Over hoe je je dromen waar kunt maken.

Bekijk dit nieuws

Wat is er mogelijk bij de overheid voor financiering van het mkb?

Welke 'potjes' zijn er beschikbaar?

Bekijk dit nieuws

Welke financieringsvormen zijn er allemaal nog meer voor het mkb?

We hebben ze op een rijtje gezet voor u. Doe er uw voordeel mee.

Bekijk dit nieuws

Klantverhaal Opdidakt

“Start op tijd met de voorbereidingen. Bedenk niet op uw vierenzestigste pas wat u met uw bedrijf wilt na uw pension. Zorg dat u de financiële administratie en alle juridische zaken op orde heeft. Tenslotte: bedenk waar u bij de verkoop van uw bedrijf precies hulp kunt gebruiken.”

Lorijn van Leersum
Lorijn van Leersum Partner
Henk van de Water
Henk van de Water Ondernemer
“Een klik en vertrouwen zijn belangrijk, want je bedrijf verkopen doe je alleen met mensen bij wie je je 100 procent goed voelt.”
Bedrijf te koop!

Ondernemerscollege

Mijn bedrijf verkocht. En nu?

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van je bedrijf, los van alle praktische zaken? Stefan van den Berg, oprichter van Afterpay, vertelt.

Stefan van den Berg

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Maarten van Kampen
Maarten van Kampen Partner 06 20005800

"Als zoon uit een ondernemersgezin kies ik voor een pragmatische en betrokken aanpak."