Kennissessie Wet Werk en Zekerheid
Onderdeel van:

HR Academy

Kennissessie Wet Werk en Zekerheid

De Wet Werk en Zekerheid (Wwz) heeft veel veranderingen met zich meegebracht op het gebied van het arbeidsrecht. Zeker als het gaat om ontslag en ontslagvergoedingen, proeftijden en (verlenging van) contracten voor bepaalde tijd is er veel veranderd. De kennissessie Wet Werk en Zekerheid geeft u een update van deze wijzigingen en biedt u de gelegenheid vragen te stellen over het toepassen van de wet in de praktijk.

Interactieve training

Wij praten u in de kennissessie bij over de Wet Werk en Zekerheid en besteden ook aandacht aan de laatste wetswijzigingen in het arbeidsrecht. Op interactieve wijze komen diverse interessante, recente uitspraken aan de orde. Naast theoretische kennis is er ruimte voor interactie en geeft de trainer praktische tips.

Voor wie?
Voor medewerkers P&O, HR-managers en ondernemers

Trainer
mr. Nienke Lemmink, arbeidsrechtjurist Baker Tilly Berk Employment Advisory.

Datum
De kennissessies vinden plaats in het voor- en najaar van 2017. Bij voldoende aanmeldingen (min. 5 deelnemers) zal een definitieve datum worden vastgesteld.

Tijd:
Deze kennissessie duurt ongeveer vier uur.

Locatie:
De trainingen kunnen inhouse worden verzorgd of op één van de locaties van Baker Tilly Berk.

Kosten
€ 295 per deelnemer

Aanvraagformulier: meer informatie over de kennissessie Wet Werk en Zekerheid ontvangen
Employment Advisory | Baker Tilly Berk

Ondernemerscollege

Hoe los je een arbeidsconflict op?

Mediator Steve geeft in het ondernemerscollege tips om al je arbeidsconflicten voortaan netjes, en zonder gevolgen, op te lossen.