Training timemanagement
Onderdeel van:

HR Academy

Training timemanagement

Bestaat uw dag uit veel overleggen, voornamelijk ad hoc vragen of start u dagelijks op met een overvolle mailbox? Voor die mensen bieden wij de training Timemanagement aan. Wij laten zien hoe het komt dat je met tien dingen tegelijk bezig bent of geen nee kunt zeggen tegen verzoeken van collega’s. Relevante vragen om voor jezelf na te gaan of je voornemens bent om naar je werkgedrag te kijken én er mooie verbeterslagen uit te halen.

‘Pak je werkhouding aan en ruim je hoofd op!’ We gaan met de nodige humor, maar wel met wijze les, onderwerpen aan de orde stellen als: tijdaspect, hoeveelheid werk, concentratie op de werkplek, korte termijn versus lange termijn, grenzen stellen en juiste prioritering en beheer van de mailbox. Eigen inbreng en reflectie vormt de basis om de vertaalslag te maken welke effectieve maatregelen je kunt nemen voor een verbetering in je werkwijze.

Opzet training

Om de meest efficiënte werkwijze na te streven, staan we in klein groepsverband (maximaal 8 deelnemers) stil bij algemene (verbeter)tips, een adequate dagindeling en hebben we feedback voor elkaars individuele situatie. Theorie en praktijk zijn tijdens deze klassikale training mooi in balans. Het is ook mogelijk om, in de vorm van een individuele training, handvatten specifiek voor de eigen werkplek te ontvangen.

Na de training

  • Heeft u praktische handvatten voor een efficiënt werkgedrag.
  • Kunt u die handvatten zelf toepassen in uw werksituatie.

Voor wie?
Iedereen die denkt zijn werk in een beter tijdbestek te kunnen doen en/of regelmatig het gevoel heeft aan het einde van de werkdag een nog grotere to-do lijst te hebben dan bij aanvang.

Over de docent
Susan van der Heijden is HR-consultant bij Baker Tilly Berk Employment Advisory. Susan combineert de kennis van het HR-vak met haar brede praktijkervaring. Die combinatie maakt dat zij ondernemers en medewerkers passende adviezen en pragmatische tools te bieden heeft.

Datum:
De trainingen vinden plaats in het voor- en najaar van 2017. Bij voldoende aanmeldingen (min. 5 deelnemers) wordt een definitieve datum vastgesteld.

Tijd
Deze training duurt een dagdeel (4 uur).

Locatie
De klassikale training vindt plaats op één van de locaties van Baker Tilly Berk. Een individuele training vindt plaats op de eigen werkplek van de deelnemer.

Kosten
€ 225 per deelnemer voor een klassikale training
€ 395 voor een individuele training

Aanvraagformulier: meer informatie over de training timemanagement ontvangen
Employment Advisory | Baker Tilly Berk

Ondernemerscollege

Hoe maak je 20% van je capaciteit vrij?

Een nieuw project beginnen of een nieuwe opdracht aannemen; dat vraagt om extra tijd en ruimte. De tip van Frans van Loef: stop met stapelen!