Work Alert
Onderdeel van:

Employment Advisory

Work Alert

Als werkgever is er op personeelsgebied veel te regelen en te managen. Als u de regels onjuist toepast en/of niet bijhoudt, kunt u flinke personeelsrisico’s lopen en te maken krijgen met naheffingen of hoge kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regelgeving inzake loonheffing, flexibel personeel, arbeidsvoorwaarden of ontslag. Speciaal daarvoor ontwikkelden wij een test met zes vragen, die u direct inzicht geeft in uw belangrijkste personele risico's: de Work Alert.

In zes vragen naar de kern

De Work Alert is een test met zes vragen die u in een paar minuten kunt doorlopen. De vragen raken de kern van uw personeelsbeleid. Direct na het beantwoorden van de vragen ziet u de uitkomst op uw scherm. Daarin staan uw belangrijkste personeelsrisico’s en geven we achtergrondinformatie en handvaten mee om met de risico’s aan de slag te gaan. 

Doe dan nu de test en ontdek wat u op personeelsgebied kunt optimaliseren.

Doe de Work Alert

Inzicht in optimalisatie van uw personele processen

De Work Alert geeft niet alleen aan waar het beter moet (omdat u een risico loopt) maar ook waar het beter kan (omdat u tijd en geld kunt besparen of meer inzicht krijgt). Misschien kunt u wel een flinke efficiencyslag realiseren door bijvoorbeeld uw salarisadministratie te automatiseren en uit te besteden. 

Hulp nodig?

Geeft u toch de voorkeur aan een persoonlijk advies? Onze Employment Advisory specialisten zijn u graag van dienst. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op. 

Ja, neem contact met mij op

 

Employment Advisory | Baker Tilly Berk

Ondernemerscollege

Hoe los je een arbeidsconflict op?

Mediator Steve geeft in het ondernemerscollege tips om al je arbeidsconflicten voortaan netjes, en zonder gevolgen, op te lossen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Carin Welters
Carin Welters Partner Employment Advisory T: 06 52 75 99 40

"In mijn advies anticipeer ik op de ambities van uw organisatie. Ik verbind mensen en processen."