Franchise

Franchise

Franchise is in opkomst. In de sectoren retail en food is franchise al langere tijd een veel gekozen ondernemingsvorm. De laatste tijd zien we ook in de zakelijke dienstverlening en in de zorg steeds meer franchiseformules opkomen. Bij franchising spelen specifieke vragen, zowel bij de start van een franchiseformules als bij reeds bestaande formules. U krijgt pragmatisch advies en ondersteuning, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met zowel franchisegevers als franchisenemers.

Specifieke vraagstukken vragen om specifieke antwoorden. Als franchisegever is het belangrijk om het maximale rendement uit uw franchiseformule te halen. Wij zetten de administratieve processen  zo voor u op, dat u altijd real-time inzicht hebt in de belangrijkste cijfers. Overall en per franchisenemer. Zo kunt u benchmarken en per franchisenemer specifiek aansturen op het realiseren van meer omzet, of juist het terugdringen van kosten. Bent u controleplichtig? Onze accountants zetten specialistische kennis in op controles van bijvoorbeeld franchisefees, inkoopbonussen en brutomarges. Als franchisenemer wilt u als u instapt zeker weten dat u de juiste beslissing neemt. Wij ondersteunen u met het realiseren van een financiering, het opstellen van een franchiseovereenkomst  en de opzet van een efficiënte administratie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
OOB | Baker Tilly

Meer lezen over franchise?

Dat franchise leuk is én maakt dat je samen sterker staat dat wisten wij allang. We hebben twee mooie verhalen uit de praktijk voor u klaarstaan waarin u uit eerste hand leest over hoe het is om te ondernemen in een franchise-formule.

Play

Zo doen wij dat!

Een perfecte financiële administratie biedt u als mkb-ondernemer veel voordelen. Het kost u weinig tijd, fouten worden tot een minimum teruggebracht en belangrijker nog: u bent altijd bij. Ontdek hoe!

Bekijk de video

Samen nog sterker met franchise

Baker Tilly Berk laat franchiseformules beter presteren

Bekijk deze publicatie

De fun van franchise

“Ik streef naar vijftien franchisefilialen. Dus enthousiaste ondernemers kunnen gerust eens bij me informeren.”

Bekijk deze publicatie

Ondernemerscollege

Hoe activeer je de koopknop van je klant?

Op een bewuste manier het onbewuste koopgedrag van je klanten beïnvloeden? Combineer neurowetenschap met marketing! Roeland Dietvorst legt uit.

Roeland Dietvorst

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Jeroen Overvest
Jeroen Overvest Director audit T: 06 30 39 93 15

"Real time inzicht in de cijfers is een must voor franchisegever én franchisenemer."