Interim Financials

Interim Financials

Wij zijn er ook voor bedrijven die tijdelijk extra mankracht kunnen gebruiken. En voor de professionals die graag bij die bedrijven aan de slag gaan. Baker Tilly Berk Interim Financials beschikt over een groot netwerk van interim professionals. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring in de financiële dienstverlening en springen graag bij in uw bedrijf.

Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen bedrijven en interim professionals. Heeft u tijdelijk extra mankracht binnen uw bedrijf nodig? Bekijk dan eens in welke sectoren we gespecialiseerd zijn. Hier leest u ook hoe wij tot een goede match komen met u. Wilt u juist als interim financial aan de slag? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden. Op onze website staan de meest recente vacatures en is een overzicht te vinden van trainingen en cursussen die wij regelmatig aan onze interim professionals aanbieden.

Still video Ron Jansen
Interim Financials | Baker Tilly Berk

Nieuws & blogs

Is de inzet van tijdelijke mankracht iets voor u? Is er binnen uw organisatie voldoende ruimte en flexibiliteit hiervoor? Wat kan het u uiteindelijk opleveren en waar dient u rekening mee te houden? We hopen u in onze weblogs en nieuwsberichten voldoende te kunnen inspireren en informeren.

Nieuwe verplichtingen bij gedetacheerde buitenlandse medewerkers

Met de invoering van de WagwEU gelden strengere regels rondom arbeidsvoorwaarden.

Bekijk dit nieuws
Flexibiliseren: in de kern of in de schil?

Flexibiliseren: in de kern of in de schil?

Ron Jansen blogt over de voordelen van het flexibiliseren van kernmedewerkers.

Bekijk deze blog
Organisatiecapaciteit op strategische HR-agenda

Organisatiecapaciteit op strategische HR-agenda

Ron Jansen vertelt in zijn blog over het flexibel en wendbaar inzetten van je capaciteit.

Bekijk deze blog

Ondernemerscollege

Hoe maak je 20% van je capaciteit vrij?

Een nieuw project beginnen of een nieuwe opdracht aannemen; dat vraagt om extra tijd en ruimte. De tip van Frans van Loef: stop met stapelen!

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Barry Damen
Barry Damen Partner Subsidy Compliance 06 55885432