Landendesk Verenigd Koninkrijk
Onderdeel van:

Landendesk

Landendesk Verenigd Koninkrijk

Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk biedt een schat aan mogelijkheden voor u als Nederlands ondernemer. Als ‘buren’ vinden ondernemingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk elkaar snel en is het Verenigd Koninkrijk de ideale locatie om een onderneming te vestigen.

Handelspartner van Nederland

Het Verenigd Koninkrijk is één van de grootste handelspartners van Nederland. Daardoor zijn de investeringen over en weer groot. Wanneer u zaken doet in de UK heeft u niet te maken met een taalbarrière en kunt u gemakkelijk heen en weer reizen. Dagelijks gaan tientallen vluchten op en neer vanuit diverse luchthavens in zowel het Verenigd Koninkrijk als Nederland. Bovendien is er een goede treinverbinding via de kanaaltunnel en is de oversteek voor de scheepvaart erg kort.

Er is wel een vraag die veel ondernemers de laatste tijd bezig houdt wat betreft ondernemen in het Verenigd Koninkrijk: hoe zit het met de Brexit? De Britse economie is zich volop aan het ontwikkelen en een toekomstperspectief is dan ook niet met 100 procent zekerheid te schetsen. Met de juiste ondersteuning moeten uw bedrijfsplannen zeker haalbaar zijn en blijven. Wij houden de laatste wet- en regelgeving voor u in de gaten.

Connecties en samenwerking Verenigd Koninkrijk

Ondernemen in het Verenigd Koninkrijk begint in Nederland. Het leggen van lokale contacten en het verkennen van de markt zijn het startpunt van uw internationale avontuur. Wij zijn een samenwerking aangegaan met de handelssectie van de Britse ambassade: UK Trade & Investment . Daarnaast zijn wij lid van de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC) en de Professional Accountants in Europe (PAiE). Beide strategische allianties optimaliseren onze dienstverlening voor ondernemingen die vanuit Nederland actief zijn in het Verenigd Koninkrijk of die vanuit het Verenigd Koninkrijk actief zijn in Nederland.

Internationaal ondernemen | Baker Tilly Berk

Actueel

De Britse economie is alles behalve statisch geweest de afgelopen tijd. De Brexit heeft een hoop stof doen opwaaien. Volgt u de laatste ontwikkelingen nog? Wij houden u hier graag van op de hoogte. 

Brexit en btw: drie overwegingen voor online-retailers

Met welke drempels krijgen Britse bedrijven te maken als ze zaken willen doen met EU-landen?

Bekijk dit nieuws

Brexit: wat betekent dat voor u als ondernemer die zaken doet met het Verenigd Koninkrijk?

De kans is groot dat u na de afwikkeling van de Brexit met nieuwe regels te maken gaat krijgen.

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Hoe word je met social media een wereldmerk?

Met ruim 1,3 miljoen volgers op social media heeft barbierszaak Schorem een wereldwijd bereik. Hoe hebben de barbiers dit gedaan? Bertus vertelt!

Hoe kunnen wij u verder helpen?