IT Advisory

IT Advisory

ICT is onmisbaar voor het merendeel van de bedrijfsprocessen. Communicatie met klanten en leveranciers gaat via webportals en webshops, gegevensuitwisseling onder andere via elektronische facturen, pakbonnen en betalingen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en raken de bedrijfsketen. Die ontwikkelingen bieden kansen voor het realiseren van strategische ambities en een slimme ondersteuning van de bedrijfsvoering. IT brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van informatiebeveiliging, betrouwbaarheid van data en beheersbaar maken van risico’s.

Kansen verzilveren met IT? Wij begeleiden u bij het inzichtelijk maken van de strategische IT-beslissingen die nodig zijn om de ambities van uw organisatie te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van data-analyse en het creëren van betrouwbare managementinformatie. Onze kennis en expertise is uiteraard ook inzetbaar voor IT-uitdagingen, zoals het vervangen van applicaties, migraties naar de cloud of het verbeteren van de beveiliging van uw data.

Benieuwd naar onze integrale visie en multidisciplinaire aanpak op proces, informatievoorziening en ICT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u grip wilt krijgen op IT-risico’s. Naast het verzilveren van kansen helpen wij u om risico’s op het gebied van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens binnen uw IT-systemen te beheersen.

Bent u een serviceorganisatie of IT-bedrijf? Om uw opdrachtgevers ‘externe’ zekerheid te geven over de beheersbaarheid van processen en risico’s toetsen onze IT-auditors de mate waarin u ‘in control’ bent. Waar u onze IT-adviseurs en IT-auditors ook voor inschakelt, wij zorgen er altijd voor dat u IT-investeringen maximaal renderen.

IT Advisory | Baker Tilly Berk

Onze IT-diensten

Met onze producten en diensten helpen wij u de inzet van informatietechnologie maximaal te laten renderen. Daarnaast toetsen wij of u met uw IT-beheersmaatregelen ‘in control’ bent of adviseren wij hoe u grip kunt krijgen op kwaliteit en veiligheid.

Data-analyse

Informatiebeveiliging

Kwetsbaarheidsscan

Cloud computing

ISAE3402

Nieuws uit de cloud

Met inspirerende artikelen en blogs over technologische ontwikkelingen houden wij u op de hoogte en geven wij onze visie op de toepasbaarheid voor uw IT-omgeving. Wij staan niet voor niets bekend om ons pragmatisch advies. 

Mark Gallagher | College of Knowledge

Ondernemerscollege: nu ook Engelstalige video’s

Vijf internationaal gerenommeerde sprekers geven gratis college over de blockchain, risk management, branding, arbeid en ondernemerschap.

Bekijk dit nieuws

Internet of Things in de zorg: de uitdagingen

Internet of Things brengt uitdagingen in de zorg voor interoperabiliteit, veiligheid en privacy mee.

Bekijk deze publicatie

Internet of Things in de zorg: praktijkvoorbeelden

Wordt Internet of Things al in de zorg gebruikt? In dit artikel vier voorbeelden van producten die in ontwikkeling zijn.

Bekijk deze publicatie

Internet of Things: kansen voor de zorgsector

Zorgaanbieders kunnen patiënten gemakkelijker tussentijds monitoren en de ontwikkeling bijhouden.

Bekijk deze publicatie
Artificial Intelligence | ondernemerscollege

Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence wordt dé trend van 2017. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Audit Innovation Partner Angelique Koopman legt uit.

Bekijk deze blog
IT Advisory | Baker Tilly Berk

Automatiseringsprocessen in de cloud onder controle

Als zorgaanbieder uw IT-processen in de cloud ondergebracht? Wees bewust van mogelijke risico’s!

Bekijk deze blog
UBL weblog | ondernemerscollege

Houd rekening met UBL!

In deze blog van Martin van Ernst leest u over de nieuwe standaard voor informatie-uitwisseling tussen bedrijven: UBL.

Bekijk deze blog
Healthcare weblog | Ondernemerscollege

Hoe technologie en een mondige patiënt de zorgsector veranderen

Een blog over de technologische veranderingen in de zorg en hoe daar tijdig op te anticiperen.

Bekijk deze blog
Infographic stuurinformatie weblog | ondernemerscollege

Bepaal met slimme stuurinformatie de koers van je bedrijf

Met deze infographic geven wij u een inkijkje in de wereld van data en managementinformatie.

Bekijk deze blog

Klantverhaal VDR Bouwgroep

VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting (logistiek en processpecifiek) en de revitalisatie van bedrijfsgebouwen. Naast de accountant voor de controle van de jaarrekening van VDR is Baker Tilly Berk de vaste adviseur voor IT-vraagstukken. Goede en veilige IT staan namelijk hoog op de agenda bij VDR.

Laurens Potters
Laurens Potters Controller VDR Bouwgroep
“Onze bedrijfsvoering is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze IT-systemen. We willen en kunnen ons hierin geen calamiteiten veroorloven. De IT-specialisten van Baker Tilly Berk testen inmiddels drie tot vier keer per jaar de veiligheid van de IT-systemen. Dat geeft ons een veilig gevoel, want de dreiging van hackers is groot.”
Bedrijfsgegevens veilig door scan IT-systeem

Ondernemerscollege

Wat is de impact van nieuwe slimme technologieën?

Martijn Aslander is professioneel lifehacker. Hij vraagt zich constant af: “kan het niet wat slimmer?” Hij deelt zijn tips in het ondernemerscollege.

Martijn Aslander

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?