Cybersecurity
Onderdeel van:

IT Advisory

Cybersecurity

Stelt u zich eens voor dat een hacker uw cruciale bedrijfsprocessen plat legt. Of toegang heeft tot gevoelige data binnen uw bedrijf. Zonder goede cybersecurity kan uw onderneming flinke schade oplopen. Van (financiële) schade doordat de continuïteit van uw bedrijf in het geding is tot aan reputatieschade omdat bedrijfsgevoelige informatie of persoonsgegevens op straat liggen. Een serieus bedrijfsrisico waar u als ondernemer niet langer omheen kunt, maar waar u zich wel degelijk tegen kunt wapenen. Hoe slim en handig internetcriminelen tegenwoordig ook zijn.

Hoe vatbaar is úw organisatie eigenlijk voor cybercrime?

Met onze Cyber Risk Scan ontdekt u in een paar minuten of u zich zorgen moet maken over cybercrime en of meer aandacht voor cybersecurity noodzakelijk is.

Doe nu de Cyber Risk Scan

U wordt naar de externe site van Survey Gizmo geleid om de Cyber Risk Scan in te vullen. Dit is een veilige omgeving, waar uw gegevens met zorg worden behandeld. Voor de volledigheid verwijzen wij u naar de privacy-voorwaarden van Survey Gizmo.

Voor organisaties (groot én klein) is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken als het gaat om digitale veiligheid of cybersecurity. Onze IT-adviseurs begeleiden u daarbij. Door inzicht te geven in de digitale kwetsbaarheid van uw organisatie. Wij inventariseren welke gegevens u verwerkt en brengen de beveiligingsprocedures van uw IT-omgeving, webapplicaties, en externe koppelingen in kaart. Uw medewerkers zijn een belangrijke schakel in dit proces. Wij helpen u uw medewerkers alert te maken op signalen die een bedreiging voor uw cybersecurity vormen. Zo creëren wij samen met u een betere bescherming tegen cybercriminaliteit.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze drie wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
IT Advisory | Baker Tilly Berk

Blogs, artikelen & meer

Onze IT-adviseurs klimmen regelmatig in de pen om hun visie op technologische ontwikkelingen aan het papier toe te vertrouwen. Die verkenning van de snel veranderende wereld delen wij graag met u. Bedoeld ter inspiratie voor iedereen die zich met IT bezighoudt.

Cybersecurity 4.jpg

In vijf stappen naar een veilige omgeving

Handig stappenplan met tips over wat u zelf kunt doen om uw organisatie beter te wapenen tegen cybercriminaliteit.

Bekijk deze publicatie
Cybersecurity II.jpg

Hoe pakt u cybercriminaliteit aan?

Met welke maatregelen kunt u uw organisatie beveiligen tegen cyberaanvallen.

Bekijk dit nieuws
Hacker.jpg

Cybersecurity: niets doen is geen optie (meer)

Cybersecurity expert Rob Havermans blogt over waarom mkb-ondernemers zich moeten wapenen tegen een cyberaanval.

Bekijk deze blog
Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence wordt dé trend van 2017. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Angelique Koopman legt uit.

Bekijk deze blog
Cloud computing.jpg

Wet meldplicht datalekken

De Wet bescherming persoonsgegevens is uitgebreid met de Wet meldplicht datalekken. Wat betekent dat voor organisaties?

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Hoe voorkom je een cyberaanval door een hacker?

Wachtwoorden en alarmsystemen houden niet altijd hackers tegen. Hoe goed zijn jouw gegevens beschermd? Barry van Kampen geeft advies!

Barry van Kampen

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?