Cybersecurity
Onderdeel van:

IT Advisory

Cybersecurity

Stelt u zich eens voor dat een hacker uw cruciale bedrijfsprocessen plat legt. Of toegang heeft tot gevoelige data binnen uw bedrijf. Zonder goede cybersecurity kan uw onderneming flinke schade oplopen. Van (financiële) schade doordat de continuïteit van uw bedrijf in het geding is tot aan reputatieschade omdat bedrijfsgevoelige informatie of persoonsgegevens op straat liggen. Een serieus bedrijfsrisico waar u als ondernemer niet langer omheen kunt, maar waar u zich wel degelijk tegen kunt wapenen. Hoe slim en handig internetcriminelen tegenwoordig ook zijn.

Hoe vatbaar is úw organisatie eigenlijk voor cybercrime?

Met onze Cyber Risk Scan ontdekt u in een paar minuten of u zich zorgen moet maken over cybercrime en of meer aandacht voor cybersecurity noodzakelijk is.

Doe nu de Cyber Risk Scan

 

Met cybersecurity aan de slag

Voor organisaties (groot én klein) is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken als het gaat om digitale veiligheid of cybersecurity. De beveiliging van uw belangrijke digitale processen en informatie vereist continue inspanning en aandacht. Met ons cybersecurity abonnement bieden wij een praktische oplossing. Ervaren informatiebeveiligers gaan parttime bij u aan de slag om samen de digitale beveiliging binnen uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Cybersecurity abonnement

Het abonnement bestaat uit een quick scan om te bepalen waar uw organisatie staat op het gebied van informatiebeveiliging. Vervolgens gaat een informatiebeveiliger voor een vast bedrag per maand bij u aan de slag met de acties die volgen uit de quick scan.  Download de flyer om meer te weten te komen over het cybersecurity abonnement.

Lees meer over ons cybersecurity abonnement

 

 

 

IT Advisory | Baker Tilly

Blogs, artikelen & meer

Onze IT-adviseurs klimmen regelmatig in de pen om hun visie op technologische ontwikkelingen aan het papier toe te vertrouwen. Die verkenning van de snel veranderende wereld delen wij graag met u. Bedoeld ter inspiratie voor iedereen die zich met IT bezighoudt.

Cybersecurity eind 2018  ook wettelijk verplicht

Cybersecurity eind 2018 ook wettelijk verplicht

Digitale dienstverleners en aanbieders van essentiële diensten met nieuwe wet straks verplicht om beveiligingsmaatregelen te treffen.

Bekijk dit nieuws
Cybersecurity 4.jpg

In vijf stappen naar een veilige omgeving

Handig stappenplan met tips over wat u zelf kunt doen om uw organisatie beter te wapenen tegen cybercriminaliteit.

Bekijk deze publicatie
Cybersecurity II.jpg

Hoe pakt u cybercriminaliteit aan?

Met welke maatregelen kunt u uw organisatie beveiligen tegen cyberaanvallen.

Bekijk dit nieuws
Hacker.jpg

Cybersecurity: niets doen is geen optie (meer)

Cybersecurity expert Rob Havermans blogt over waarom mkb-ondernemers zich moeten wapenen tegen een cyberaanval.

Bekijk deze blog
Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence wordt dé trend van 2017. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Angelique Koopman legt uit.

Bekijk deze blog
Cloud computing.jpg

Wet meldplicht datalekken

De Wet bescherming persoonsgegevens is uitgebreid met de Wet meldplicht datalekken. Wat betekent dat voor organisaties?

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Hoe voorkom je een cyberaanval door een hacker?

Wachtwoorden en alarmsystemen houden niet altijd hackers tegen. Hoe goed zijn jouw gegevens beschermd? Barry van Kampen geeft advies!

Barry van Kampen

Bekijk alle colleges