Klantverhalen

Hoe gaan wij te werk? Hoe kunnen wij uw organisatie vooruit helpen? Wij komen graag bij u langs om dit met u door te lopen. Maar wie kunnen nu beter ervaringen delen en vertellen over onze toegevoegde waarde dan onze klanten zelf? Precies! 

MKB accountancy en advies

Onze ervaren business coaches bieden mkb-ondernemers inzicht, persoonlijk advies én pragmatische oplossingen. Lees hoe onze klanten financieel inzicht kregen en daardoor nu gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Voor nu én straks.

The Next Step

Hoe brengen ondernemers hun bedrijf een stap verder? Lees in onderstaande verhalen welke keuzes onze klanten maakten en hoe Baker Tilly Berk hielp om groei te realiseren.

Familiebedrijven

De bijzondere dynamiek in familiebedrijven, namelijk de rol van familie in het bedrijf, brengt andere vraagstukken met zich mee. Zoals bijvoorbeeld bedrijfsopvolging naar de volgende generatie. 

IT Advisory

Van slimme ondersteuning van de bedrijfsvoering met informatietechnologie tot ondersteuning bij uitdagingen als informatiebeveiliging. Lees hoe wij voor onze klanten kansen verzilveren met IT.

Zorg

De uitdagingen in de zorgsector zijn groot. Onze klanten vertellen over de dynamiek in de sector en hoe Baker Tilly Berk hen bijstaat in deze transitie. 

Corporate Finance

De verkoop van een bedrijf of een overname om groei te realiseren vragen om een goede begeleiding. Onze klanten delen hoe zij deze bijzondere momenten hebben beleefd.

back to top