Klantverhalen

Hoe gaan wij te werk? Hoe kunnen wij uw organisatie vooruit helpen? Wij komen graag bij u langs om dit met u door te lopen. Maar wie kunnen nu beter ervaringen delen en vertellen over onze toegevoegde waarde dan onze klanten zelf? Precies! 

Over ons thema The Next Step

Arnold Suhr: Bedrijfsoverdracht en extra financier maken nieuwe koers mogelijk
Dankzij overdacht, verdeling van aandelen en een extern financier kan Arnold Suhr groeien van handelshuis naar distribiteur én producent.
Lees het volledige klantverhaal >

Zelfstroom: Financiering en groei via crowdfunding
Na negen crowdfundingsprojecten kent Zelfstroom het klappen van de zweep. Een betrouwbaar plan is het start punt voor bedrijfsfinanciering.
Lees het volledige klantverhaal >

Calvi: Van losse bedrijfscultuur naar professionele organisatie
Door coaching kan het personeel van Calvi nu directer communiceren. Het bedrijf is professioneler en klaar voor (nog) meer groei.
Lees het volledige klantverhaal >

Cmotions: Herstructurering draagt bij aan volgende stap
Herstructurering van de organisatie heeft de continuïteit van Cmotions veilig gesteld en maakt verdere groei in de toekomst mogelijk.
Lees het volledige klantverhaal >

Seven Stars: Bewuste keuze voor herstructurering 
Door de herstructurering is kapitaal vrijgekomen voor verdere groei én is er meer tijd om weer te gaan ondernemen.
Lees het volledige klantverhaal >

Over onze dienst totaaloplossing accountancy

Sucorrico: Hoe run je met drie man een internationaal miljoenenbedrijf?
Sucorrico International Coöperatief verhandelt voor het Braziliaanse moederbedrijf geconcentreerd sinaasappelsap in Europa. Baker Tilly Berk adviseert de directie inzake verschillende vraagstukken en zorgt ervoor dat de directie ‘in control’ is.
Lees het volledige klantverhaal >

Lead Today: In vertrouwen plannen maken voor de komende jaren
Ondernemer Robert kan volop vooruit kijken omdat hij precies weet waar hij met zijn bedrijf staat.
Lees het volledige klantverhaal >

Van Doorn: Op het juiste moment de juiste beslissing nemen
Containerbedrijf Van Doorn groeide van 25 naar 42 werknemers. What's next? Baker Tilly Berk adviseert met het oog op toekomst en opvolging.
Lees het volledige klantverhaal >

Panta Rhei: Je moet er bedrijfsmatig rekening mee houden dat de zon ook weleens niet schijnt
“Dankzij de totaaloplossing accountancy zijn we altijd ‘bij’. Onze boekhouding is nu gedigitaliseerd. Facturen worden ingescand en doordat we ook een bankkoppeling hebben is de kans op fouten in de cijfers een stuk kleiner geworden."
Lees het volledige klantverhaal >

Happy Glass: Een groeiend bedrijf heeft werkkapitaal nodig en dus grip op de administratie
''Het is belangrijk om mensen om je heen te hebben die je kunt ontzorgen. Al mijn aandacht gaat uit naar ondernemen en de administratie komt op een tweede plek. Baker Tilly Berk ontzorgt mij.'' 
Lees het volledige klantverhaal > 

TuinTotaal: "De totaaloplossing accountancy maakt ons een stuk slagvaardiger"
“Sinds de totaaloplossing accountancy wordt alles digitaal en (deels) automatisch verwerkt en opgeslagen. Je raakt voor je gevoel een beetje de controle kwijt, terwijl eigenlijk het tegenovergestelde het geval is. We kunnen nu immers niets meer kwijtraken of vergeten en zien steeds de meest recente cijfers."
Lees het volledige klantverhaal >

Zeeuwse Reumatologen B.V: "Ik ben dokter, geen boekhouder"
"Met de totaaloplossing accountancy heb ik de regie over de financiële kant van de praktijk meer in eigen hand. Omdat ik inzicht heb in de cijfers van vandaag, weet ik bijvoorbeeld of een investering nu verstandig is."
Lees het volledige klantverhaal >

Over onze dienst Corporate Finance

KH Engineering: Overname voor groei in stabiele markt
 “We hebben wel het werk, maar simpelweg onvoldoende capaciteit om nieuwe projecten naar onze maatstaven op te pakken. Dus bleef één optie over: bestaande bedrijven overnemen en hun klantportfolio’s en medewerkers onderbrengen bij KH Engineering.”
Lees het volledige klantverhaal >

Opdidakt: Bedrijf te koop!
“Ik loop tegen de 60 en besefte dat ik niet te lang moest wachten met nadenken over de toekomst. Het was een lastige keuze, maar we besloten het bedrijf te verkopen.”
Lees het volledige klantverhaal >

Moog: Innovatief vliegen
"We zijn samen met adviseurs Rob Perik en Lodewijk Derkman bezig geweest met de voorbereidingen en onlangs is de overeenkomst met de Belastingdienst getekend. We maken gebruik van de innovatiebox en zo kunnen we dus een flinke besparing realiseren."
Lees het volledige klantverhaal >

Over onze dienstverlening in de zorgsector

Thuiszorg West Brabant: Ondernemen in de zorgsector is kort op de bal zitten
Baker Tilly Berk verzorgt de audit voor Thuiszorg West Brabant. “Wij werken met maatschappelijk geld en dus is het niet meer dan normaal dat wij ons moeten verantwoorden over hoe we dit uitgeven." 
Lees het volledige klantverhaal >

Over onze dienst IT Advisory

Schouten & Visschers: Dankzij data-analyse volop profijt van nieuw ERP-systeem
''Wij wilden de implementatie zelf doen, maar uiteindelijk lag op dat moment onze prioriteit daar niet. Dat resulteerde in twijfels over de betrouwbaarheid van de data. Dan moet je nuchter en realistisch zijn en vaststellen dat je zelf niet de tijd, kennis en expertise hebt om zo'n systeem goed te implementeren.'' 
Lees het volledige klantverhaal >

VDR Bouwgroep: Bedrijfsgegevens veilig door scan IT-systeem
VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting (logistiek en processpecifiek) en de revitalisatie van bedrijfsgebouwen. Drie jaar werken ze inmiddels alweer samen, VDR Bouwgroep en Baker Tilly Berk. 
Lees het volledige klantverhaal >

Over onze sector Familiebedrijven

Cor van Duijn: Bedrijfsopvolging garantie toekomst hotelketen
Voor directeur Cor van Duijn maakt de opvolging naar zijn dochters de bedrijfsovername wel leuker, maar niet makkelijker. Cor van Duijn: “Het loslaten is een heel proces. Eerst verzette ik me tegen de gedachte, maar in het belang van mijn bedrijf ben ik me toch gaan verdiepen in de mogelijkheden en gevolgen."
Lees het volledige klantverhaal >

Ter Steege: Bij bedrijfsopvolging stonden vertrouwen en doorpakken centraal
Hans ter Steege, algemeen directeur van Ter Steege Holding, nam samen met zijn broer en twee zussen het familiebedrijf van zijn vader over. Deze uiterst complexe bedrijfsoverdracht duurde enkele jaren. "Met Baker Tilly Berk was het dóen en doorpakken." 
Lees het volledige klantverhaal >

back to top