Bettina Warburg

Blockchain Technology: The Rise of the Decentralised Economy

Innovatie
38873 views
De manier waarop we producten en diensten ontwikkelen, produceren en leveren gaat radicaal veranderen door de blockchain technologie. Artificial intelligence, Internet of Things en 3D printen worden naar een compleet ander niveau getild als de implementatie van de blockchain gemeengoed wordt. Bettina Warburg legt in haar ondernemerscollege uit wat de impact is en de gevolgen zijn van de blockchain technologie op de wereldwijde handel. Let op: deze video is Engelstalig.

Bettina Warburg
Bettina Warburg Thought Leader Blockchain Technology
Bettina Warburg wordt gezien als thought leader in de opkomende blockchain technologie, waarmee de registratie en controle van transacties decentraal wordt georganiseerd. Daarom werd zij in 2016 door TED Global gevraagd om te spreken over deze nieuwe infrastructuur. Door middel van onderzoek en de ontwikkeling van de technologie levert Bettina, vanuit haar bedrijf Animal Ventures, haar bijdrage aan de wereldwijde integratie van de blockchain technologie.

Comments

Van Bitcoin hype naar blockchain revolutie

Bestaan banken over 10 jaar nog? Rutger van Zuidam geeft college over de Bitcoin hype en de Blockchain revolutie.

Bekijk het college

Bitcoin en blockchain: wat betekent het voor ondernemers?

Het is vooral de techniek achter de bitcoin, de blockchain, die ondernemers kansen gaat bieden. Wat gaat dit technologisch geavanceerde internetgrootboek betekenen voor bedrijven, banken en accountants?

Bekijk deze pagina

Bekijk ook