Marijke Horstink | ondernemerscollege
Marijke Horstink

Gaan ondernemerschap en kwaliteit van zorg samen?

Strategie
8299 views
De verpleging en thuiszorg zijn aan verandering onderhevig. Tijd om daar wat aan te doen, dacht Marijke Horstink. Ze richtte Happy Nurse op; een frisse franchiseformule waarbij kwaliteit van de zorg écht voorop staat. Meer weten over dit type businessmodel of over de zorg van nu? Laat je inspireren door het college van Marijke.

Marijke Horstink
Marijke Horstink Franchise-ondernemer in de zorg
De franchiseformule Happy Nurse van Marijke Horstink is met recht een succes te noemen/ Inmiddels werken er 1.200 verpleegkundigen op uitzendbasis bij ziekenhuizen en verpleeginstellingen. Bovendien wordt gewerkt met kleine wijkteams, om te voorzien in de groeiende behoefte aan thuiszorg met persoonlijke aandacht.

Comments

Zo draagt franchise bij aan een betere zorg tegen lagere kosten

“Centraal doen wat kán en lokaal doen wat móet.” Deze treffende woorden van Marijke beschrijven wat mij betreft in een notendop waar franchise over gaat.

Lees de weblog

Franchise

De laatste tijd zien we in de zakelijke dienstverlening en in de zorg steeds meer franchiseformules opkomen. Bij franchising spelen specifieke vragen, zowel bij de start van een franchiseformules als bij reeds bestaande formules. Wij kunnen u helpen met pragmatisch advies en ondersteuning.

Bekijk deze pagina

Zorg

Hoe kunt u de continuïteit van uw zorginstelling borgen met behoud van kwaliteit? Wij helpen u bij het maken van de juiste, gefundeerde keuzes, zodat u slim en verantwoord kunt ondernemen. Nu en in de toekomst.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook