Cristel van de Ven | ondernemerscollege
Cristel van de Ven

Hoe krijg je ondernemende medewerkers?

Personeel
9738 views

Vitaal, vakmanschap & veranderbereid. Beschikken jouw medewerkers over deze drie kenmerken, dan zit je goed! Dit zijn namelijk dé kenmerken van goed werknemerschap. Grote kans dat je mensen dan een steentje bijdragen aan het succes van je bedrijf, doordat ze bijvoorbeeld initiatief nemen en meedenken. Zijn nog niet al je mensen zover? In haar college laat Cristel van de Ven zien dat er vijf factoren zijn die het beste in medewerkers naar boven halen!


Cristel van de Ven
Cristel van de Ven Organisatiewetenschapper

Cristel richtte samen met hoogleraar Employability Aukje Nauta Factor Vijf op. Hun ambitie is om de wereld van werk te vernieuwen. Focus ligt op de veranderbereidheid van medewerkers en ze op zodanige manier te motiveren en kansen te geven dat ze bereid zijn net dat ene stapje extra te zetten. Cristel doet veel werk in de praktijk. Ze onderzoekt, adviseert, schrijft, spreekt en geeft les over thema’s als sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid en leiderschap.


Comments

Organisaties groeien als leidinggevenden bloeien

HR-consultant Esther Koeman over het belang van leiderschapsontwikkeling.

Lees meer

Hoe kun je met geluk geld verdienen?

Volgens Bob Hutten kun je als bedrijf succesvol zijn door maatschappelijke relevantie en geluk van je medewerkers na te streven.

Bekijk deze pagina

Personeel

HR-vraagstukken als arbeidsvoorwaarden, verzuim, ontslag en beloning wilt én moet u als werkgever goed geregeld hebben.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook