Lucas Schröder | ondernemerscollege
Lucas Schröder

Hoe kun je langdurig het maximale uit jezelf halen?

Persoonlijke ontwikkeling,Sport
8866 views

Als oceaanzeiler is Lucas Schröder gewend aan hard werken en presteren onder barre omstandigheden, waaronder weken lang racen met slechts een paar uur slaap per dag. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen laat Lucas zien hoe je onder zware omstandigheden tóch kunt presteren. Er zijn namelijk een aantal trucjes die je direct energie geven en het mogelijk maken om ook in het dagelijkse leven het maximale uit jezelf te halen.


Lucas Schröder
Lucas Schröder Oceaanzeiler

Lucas Schröder is Nederlands snelste oceaanzeiler en heeft inmiddels als professioneel zeiler meer dan 30.000 zeemijl geracet. In onstuimige tijden heeft hij levenslessen opgedaan die voor iedereen interessant zijn. Hij deelt deze dan ook graag met ondernemend Nederland.


Comments

Hoe geef je leiding aan een high performance team?

Bouwe Bekking werd met zijn team tweede in de zwaarste zeilwedstrijd ter wereld. Wat kun je van hem leren als het aankomt op leidinggeven en teamwork?

Bekijk het college

Wat kunnen ondernemers leren van topsporters?

Met eigenwijze kijk sleepte Marc Lammers met zijn dames hockeyteam het goud in de wacht op de Olympische Spelen van 2008. Wat kunnen we van hem leren?

Bekijk deze pagina

Bekijk ook