Edith Bosch | ondernemerscollege
Edith Bosch

Hoe kun je met het projectiemechanisme je zelfkennis vergroten?

Persoonlijke ontwikkeling,Sport
9651 views

Edith Bosch deelt haar kijk op het projectiemechanisme. Waarom leggen we vaak de schuld bij anderen in plaats van eerst naar onszelf te kijken? Irritaties naar anderen zeggen namelijk iets over je eigen complexen. Edith leert je dat door in dit soort situaties anders te handelen, je als persoon groeit en meer verbinding maakt met mensen. Bijvoorbeeld binnen het team waarin je werkt. Bekijk nu het college van Edith.


Edith Bosch
Edith Bosch Olympisch kampioen judo

Edith Bosch won drie Olympische medailles, werd wereldkampioen en is meervoudig Europees kampioen judo. Als ze in 2013 haar judojas definitief aan de wilgen hangt, start ze als life coach. Haar ervaringen met presteren op hoog niveau en de interesse in gedragswetenschap zet Edith in om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.


Comments

Hoe voorkom je miscommunicatie op de werkvloer?

80% van de problemen in organisaties ontstaan door miscommunicatie. Edith Doosje onthult hoe je het virus van miscommunicatie geen kans geeft.

Bekijk de video

HR Consultancy

Het is belangrijk te investeren in een werkomgeving waar medewerkers hun talenten kunnen benutten en waar nodig verder ontwikkelen. Onze HR adviseurs kunnen u hierbij helpen.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook