Tom Vroemen | ondernemerscollege
Tom Vroemen

Hoe levert je netwerk kapitaal op?

Strategie
9028 views
De mensen achter Kromkommer .com weten wat de kracht van Crowdfunding is. En de Hoftrammm rijdt zijn rondjes dankzij een groep private investeerders. Crowdfunding. Wat is het, hoe werkt het en wat kun je ermee? Tom Vroemen is oprichter van CrowdAboutNow en geeft college over deze alternatieve financieringsvorm. “Het gaat niet alleen om geld. Het gaat om betrokkenheid”, om fans en beleving.”

Tom Vroemen
Tom Vroemen Pionier in crowdfunding
Met zijn crowdfunding bedrijf Crowdaboutnow vernieuwt Tom Vroemen de financiële wereld. Hij geeft Mkb bedrijven de mogelijkheid om hun startkapitaal of overbruggingskrediet te crowdfunden en daarmee geeft hij ze een alternatief voor banken. Via crowdfunding worden investeerders en ondernemers direct bij elkaar gebracht. We gaan van bundeling en controle naar vertrouwen, zelf begrijpen en doen. Want, daar draait het toch allemaal om?

Comments

Waarom is het slim om financieringen te stapelen?

Lorijn van Leersum, partner Corporate Finance bij Baker Tilly Berk, schreef een blog over alternatieve financiering. Zijn advies aan het mkb: gestapelde financiering. Je spreidt daarmee de risico’s en bent minder afhankelijk van de bank.

Lees meer

Corporate Finance

Een onderneming is altijd in beweging. In elke fase van de levenscyclus van een bedrijf komen er andere vragen of uitdagingen op uw pad.

Bekijk deze pagina

Accountancy

Kies voor Baker Tilly Berk als het gaat om uw financiële administratie, het samenstellen van uw jaarrekening en advies over uw bedrijfsvoering.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook