Steve Whittaker | ondernemerscollege
Steve Whittaker

Hoe los je een arbeidsconflict op?

Personeel,Persoonlijke ontwikkeling
10497 views
Je hebt zo’n meningsverschil met een collega of medewerker dat jullie er samen niet uit lijken te komen. Misschien ga je wel met tegenzin naar het werk of is samenwerken onmogelijk geworden. Met de tips van mediator Steve Whittaker los je al je arbeidsconflicten voortaan netjes op!

Steve Whittaker
Steve Whittaker Mediator
Steve Whittaker is mediator en heeft al ruim 20 jaar ervaring met het oplossen van zakelijke conflicten, zodat de schade voor beide partijen zoveel mogelijk beperkt blijft. Hij is dé aangewezen persoon om les te geven over het schikken van geschillen. Een college over hoe je zo snel mogelijk tot het roken van de vredespijp komt.

Comments

Het oplossen van arbeidsconflicten in de praktijk

Carin Welters is partner Employment Advisory en ging met niemand minder dan Steve in gesprek over het oplossen van arbeidsconflicten op de werkvloer. Een mooie aanvulling op het college van Steve!

Lees meer

Arbeidsrecht

Of het nu gaat om een nieuwe arbeidsovereenkomst, contractverlenging of om ontslag. In die gevallen waar het tot problemen leidt tussen u en een medewerker, is het belangrijk dat u goed weet wat uw eigen rechten en plichten zijn. En die van uw medewerker. Wij adviseren u hier graag over.

Bekijk deze pagina

Personeel

HR-vraagstukken als arbeidsvoorwaarden, verzuim, ontslag en beloning wilt én moet u als werkgever goed geregeld hebben.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook