Frans van Loef | ondernemerscollege
Frans van Loef

Hoe maak je 20% van je capaciteit vrij?

Strategie,Personeel
10949 views
Een nieuw project beginnen of een nieuwe opdracht aannemen; dat vraagt om extra tijd en ruimte. Desondanks maakt 88% van de organisaties geen capaciteit vrij. De hoeveelheid werk stapelt zich op, met als gevolg dat doelstellingen niet worden behaald. Frans van Loef geeft je tips om hier wat aan te doen.

Frans van Loef
Frans van Loef Organisatie-adviseur
Frans van Loef helpt organisaties met het aanscherpen van de focus en het optimaal invulling geven aan de beschikbare capaciteit binnen een organisatie. Hierbij ligt de nadruk op het stoppen met bepaalde activiteiten, in plaats van elke keer nieuwe toe te voegen en te blijven stapelen. Frans van Loef is een veelgevraagd spreker en organisator.

Comments

Organisatiecapaciteit op strategische HR-agenda

Ron Jansen vertelt in zijn blog over het flexibel en wendbaar inzetten van je capaciteit.

Lees de weblog

Interim Financials

Baker Tilly Berk Interim Financials is er zowel voor bedrijven die tijdelijk extra mankracht kunnen gebruiken als voor de professionals die graag bij die bedrijven aan de slag gaan.

Bekijk deze pagina

Detachering

Door te kiezen voor detachering creëert u rust, ruimte en flexibiliteit in tijden van drukte en krapte, zónder dat u een werknemersrisico loopt. Ontdek hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook