Bart Hufen | ondernemerscollege
Bart Hufen

Hoe verdien je een miljoen met een halve dag spelen?

Strategie
11165 views
Games gebruiken om je bedrijfsdoelen te behalen? Het kan! In veel games heb je een doel te behalen, kom je obstakels tegen, kun je verschillende acties uitvoeren en wil je uiteindelijk een bepaald resultaat behalen. Bart Hufen zet dit ‘gamedenken’ in om organisaties anders naar hun strategie en doelen te laten kijken. Je kunt er namelijk gedrag mee beïnvloeden en veel sneller resultaat boeken. Bekijk het college, haak al je medewerkers aan en ga zelf met je team gamen!

Bart Hufen
Bart Hufen Oprichter BrandNewGame
Games lopen als een rode draad door het leven van Bart Hufen. Hij is zelf een fervente gamer, begon zijn carrière bij Atari en schreef voor zijn master Brand management een boek over games als marketingmiddel. Nu ontwikkelt hij met zijn bedrijf BrandNewGame games voor organisaties als Unilever, Ziggo en Vodafone. Daarmee helpt hij hen de conversie te verhogen, samenwerking te stimuleren en efficiënter te werken.

Comments

Hoe ontwikkel ik een toekomstvisie in deze snel veranderende wereld?

Om van je huidige positie naar een langetermijnvisie te werken, zijn een aantal stappen nodig. Hiervoor heeft Bob de Wit een handige tool ontwikkeld.

Bekijk de video

Bekijk ook