Sebastian Mennes | ondernemerscollege
Sebastian Mennes

Hoe vind je balans in onze prestatiemaatschappij en voorkom je een burn-out?

Persoonlijke ontwikkeling
68 views

Ruim een miljoen mensen lopen rond met burn-out symptomen door onder andere prestatiedruk, het altijd en overal bereikbaar zijn en de vervagende lijn tussen werk en privéleven. Het overkwam Sebastian Mennes. Hij was een van de meest veelbelovende jonge ondernemers, totdat hij helemaal was opgebrand. Hij heeft de nodige lessen geleerd en deelt deze in het ondernemerscollege.


Sebastian Mennes
Sebastian Mennes Ondernemer

Sebastian Mennes werd in 2009 verkozen tot een van de 25 meest veelbelovende ondernemers van Nederland. Na een burn-out door het verlies van ‘work-life balance’ én een depressie moest Sebastian zichzelf volledig opnieuw vinden. Uiteindelijk heeft hij, door hulp van buitenaf en door verschillende technieken toe te passen, de structuur gevonden die hij nodig had in zijn leven. Hij gebruikt deze ervaring om anderen te helpen met het voorkomen van een burn-out.


Comments

Hoe raak je niet meer afgeleid?

Mailtjes, telefoontjes, notificaties op je telefoon. Breinexpert Mark Tigchelaar deelt zijn tips voor minder afleiding en een betere concentratie!

Bekijk het college

Hoe krijg je ondernemende medewerkers?

Ondernemende medewerkers nemen initiatief, denken mee en zijn bereid net dat ene stapje extra te zetten. Hoe krijg je jouw medewerkers zover?

Bekijk deze pagina

Bekijk ook