Denise Bruseker | ondernemerscollege
Denise Bruseker

Hoe zorg je dat dromen ook financieel haalbaar zijn?

Persoonlijke ontwikkeling
78 views

Hoe voorkom je dat je aan het eind van je leven wel een volle bankrekening hebt gerealiseerd, maar je levensdoelen niet? Of je nu een zeilboot wilt kopen, je kinderen financieel goed wil achterlaten of vooral op de lange termijn voldoende geld wil hebben voor een onbezorgde oude dag; geen levensdoel is (financieel) te gek. Zolang je maar duidelijk voor ogen hebt wát je wilt, zodat je daarbij een gericht financieel plan kunt opstellen. In dit ondernemerscollege laat Denise je zien hoe je met zo’n financieel plan zowel zakelijk als privé je dromen en ambities kunt bereiken.


Denise Bruseker
Denise Bruseker Financial life planner

Denise Bruseker is financieel planner en helpt ondernemers bij het maken van een plan om dromen financieel te kunnen realiseren. Ze laat zien waar je nu over na moet denken om ook straks voldoende geld te hebben om goed van te leven en dromen waar te maken. Wanneer het aankomt op financiële keuzes maken, spelen drie zaken een belangrijke rol voor haar: buik, hart en hoofd moeten achter de beslissing staan.


Comments

Mijn bedrijf verkocht. En nu?

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van je bedrijf, los van alle praktische zaken? Stefan van den Berg, oprichter van Afterpay, vertelt.

Bekijk de video

Erf- en schenkbelasting

Treft u al goede fiscale en juridische regelingen?

Bekijk deze pagina

Bekijk ook