Irene Visser | ondernemerscollege
Irene Visser

Is Afrika dé groeimarkt van de toekomst?

Internationaal
11531 views
Ondernemen in Afrika: misschien heb je er wel eens over nagedacht, maar weet je niet waar te beginnen. Of misschien is het nog nooit in je opgekomen. Laat je in beide gevallen inspireren door Irene Visser. Zij neemt je in haar college mee op reis naar de andere kant van de wereld en laat je de vele mogelijkheden zien die het Afrikaanse continent te bieden heeft.

Irene Visser
Irene Visser Managing director Netherlands-African Business Council
Irene Visser is managing director van de Netherlands-African Business Council. Door haar jarenlange werkervaring in Afrika heeft ze met eigen ogen kunnen zien hoe de economie in Afrika opbloeide. Haar ervaring deelt ze graag met ondernemers.

Comments

Fiscale uitdagingen in Afrika

"In toenemende mate zie ik dat Nederlandse bedrijven de kansen die het Afrikaanse continent als groeimarkt biedt, proberen te benutten," vertelt Marijn Verhagen over de fiscale uitdagingen in Afrika.

Lees de weblog

Landendesk Afrika

Gaat u ondernemen in Afrika, dan krijgt u te maken met cultuurverschillen, wetten, subsidieregelingen en financiële risico’s. De adviseurs van onze landendesk Afrika helpen u hierbij.

Bekijk deze pagina

Internationaal ondernemen

Laat zaken als taal- en cultuurverschillen en invoerrechten en accijnzen uw internationale plannen niet in de weg staan.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook