Jeanne de Feber | ondernemerscollege
Jeanne de Feber

Kunnen medewerkers met een algoritme hun eigen geluk regisseren?

Personeel,Persoonlijke ontwikkeling
9119 views

Wanneer ben je gelukkig? En als je ongelukkig bent, kan een app je dan helpen om gelukkiger te worden? Vervangt een slim algoritme straks de psycholoog? Jeanne de Feber legt uit wat de formule voor geluk is. En laat zien hoe technologie op diverse manieren ingezet wordt om ‘ongezond’ gedrag te veranderen.


Jeanne de Feber
Jeanne de Feber CEO Tsuru

Jeanne de Feber ontwikkelde met een team van gerenommeerde wetenschappers een app genaamd Tsuru. Deze app helpt medewerkers gezonder en bovenal gelukkiger te worden. De beweegredenen hierachter? Niet alleen medewerkers zitten beter in hun vel, maar ook het bedrijf zelf profiteert hier van. Gemotiveerde medewerkers leveren beter werk, zijn waardevolle ambassadeurs voor het bedrijf en zorgen voor minder kosten als gevolg van ziekteverzuim.


Comments

Terugdringen verzuim start bij aanpak ‘verborgen’ verzuim

Carin Welters (Baker Tilly Berk) en Jessy Brouwers (Tsuru) over hoe u de productiviteit van uw medewerkers kunt verhogen door verborgen verzuim aan te pakken.

Bekijk deze publicatie

Hoe kun je met geluk geld verdienen?

Volgens Bob Hutten kun je als bedrijf succesvol zijn door maatschappelijke relevantie en geluk van je medewerkers na te streven.

Bekijk deze pagina

Training Binden en boeien van personeel

Leer hoe u uw medewerkers voldoende uitdaagt, zodat zij met plezier bij u blijven werken.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook