Mark Gallagher | College of Knowledge
Mark Gallagher

Managing Risk at 350kph: Lessons from the Fast Lane

Strategie,Persoonlijke ontwikkeling
21932 views
Risk management komt in de Formule 1 in allerlei vormen voor. Van de veiligheid van coureurs en hun team tot het managen van commerciële risico’s van ‘s werelds meest dure sport. En niet te vergeten de logistieke risico’s die gepaard gaan met het vervoeren van de kostbare auto’s, materialen en een compleet team naar twintig bestemmingen over de hele wereld. Mark Gallagher heeft met ruim dertig jaar werkervaring in de race industrie het nodige geleerd over riskmanagement en deelt dit graag met zijn publiek. Let op: deze video is Engelstalig.

Mark Gallagher
Mark Gallagher Expert Racing Industry
Tijdens zijn carrière in de Formule 1 werkte Mark Gallagher in managementfuncties voor de teams van Jordan Grand Prix, Red Bull Racing en Cosworth. Hij leerde wat er nodig is om een winnaar te zijn en werkte samen met bekende Formule 1 coureurs, zoals Ayrton Senna, Michael Schumacher, David Coulthard en Mika Hakkinen.

Comments

Hoe vergroot je de veiligheid binnen je bedrijf?

Frank Versteegh noemt zichzelf geen stuntpiloot, maar calculated risk pilot. Wat kunnen we van zijn ervaring uit de luchtvaart leren over veiligheid?

Bekijk dit college

Bekijk ook