Stefan van den Berg | ondernemerscollege
Stefan van den Berg

Mijn bedrijf verkocht. En nu?

Strategie,Persoonlijke ontwikkeling
9241 views
Van een start-up naar een ‘volwassen’ bedrijf naar een overname. Stefan van den Berg heeft het allemaal meegemaakt met AfterPay. Hij had zich goed voorbereid op de verkoop. Desondanks kwamen er een hoop dingen op hem af. Gaat het wel goed komen als het bedrijf waar je zoveel tijd, geld en energie in hebt gestoken in iemand anders zijn handen terecht komt? En hoe kun je jezelf hiervan losmaken? Stefan deelt zijn belangrijkste lessen met jou!

Stefan van den Berg
Stefan van den Berg Oprichter Afterpay
Stefan van den Berg is met AfterPay ooit begonnen als kleine acceptgirodienst met vier mensen in dienst. Na zeven jaar stond de teller op 200 collega’s, actief in acht landen en is er meer dan een miljoen aan betaalstromen bereikt. Inmiddels is AfterPay vrij bekend doordat het online-kopers en verkopers de garantie biedt van veilig achteraf betalen. Stefan van den Berg besloot tot de verkoop van zijn bedrijf. In dit proces heeft hij waardevolle ondernemerslessen opgedaan.

Comments

Vier tips om uw onderneming verkoopklaar te maken

Onze adviseur Lorijn van Leersum deelt vier tips waarmee u uw onderneming gemakkelijk verkoopklaar kunt maken

Bekijk de tips

Bedrijf aankopen of verkopen?

Ongeacht of u wilt kopen of verkopen, onze adviseurs weten welke impact fusie- en overnameprocessen hebben op u als ondernemer – zowel op emotioneel als zakelijk vlak – en wat de gevolgen zijn voor bijvoorbeeld uw werknemers, klanten en andere belanghebbenden.

Bekijk deze pagina

Due Diligence

Een diepgaand onderzoek naar een over te nemen onderneming, zodat beslissingen binnen een acquisitieproces goed kunnen worden onderbouwd en risico's worden onderkend. Iets voor u?

Bekijk deze pagina

Bekijk ook