Stephen Griffits | College of Knowledge
Stephen Griffiths

The Human Future of Work

Personeel
20914 views
De technologische ontwikkelingen zetten de wereld van menselijke arbeid op zijn kop. Zijn mensen, door de digitalisering en de opkomst van robots en Artificial Intelligence, straks in bedrijfsprocessen overbodig? Waar past de mens nog in dit plaatje? Stephen Griffiths’ college zal je geruststellen en neemt ons mee naar 2030. Uit onderzoek van Korn Ferry blijkt namelijk dat in 2030 menselijke arbeid 2,33 meer waard is dan machines en computers. De toekomst van arbeid begint langzaamaan duidelijk te worden. Let op: deze video is Engelstalig.

Stephen Griffiths
Stephen Griffiths Senior Partner Korn Ferry Digital Transformation EMEA
‘Mobile thought leader’ Stephen Griffiths was bij Google verantwoordelijk voor de digitale transformatie van Google’s klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In juli 2017 maakte hij de overstap naar Korn Ferry. Bij ’s werelds grootste executive search bureau helpt hij nu grote merken met hun digitale transformatie.

Comments

Welke rol speelt arbeid in de toekomst van jouw organisatie?

Machines nemen ons (deels) werk uit handen. Desondanks zal er volgens Marjolein ten Hoonte wél altijd vraag blijven naar menselijk werk.

Bekijk de video

Personeel

HR-vraagstukken als arbeidsvoorwaarden, verzuim, ontslag en beloning wilt én moet u als werkgever goed geregeld hebben.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook