Douwe Bart Mulder | ondernemerscollege
Douwe Bart Mulder

Veroorzaakt 3D-printen een nieuwe industriële revolutie?

Innovatie,Strategie
9203 views
Snel en eenvoudig kunstimplantaten maken om patiënten sneller te helpen. Medicijnen op maat produceren, zodat iedereen een persoonlijke dosering heeft. Geautomatiseerd een huis bouwen om snel in woningvraag te voorzien. Het zijn stuk voor stuk behoeftes waarin een 3D-printer kan voorzien. We maken nog niet veel gebruik van deze technologie, maar als het aan Douwe Bart Mulder van Printr ligt, komt daar snel verandering in!

Douwe Bart Mulder
Douwe Bart Mulder Jonge CEO in 3D printing
Douwe Bart Mulder is oprichter van de Twentse start-up Printr. Hij bouwde als 18-jarige zijn eerste 3D-printer en ontwikkelt nu met zijn eigen startup software waarmee 3D-printen veel makkelijker, toegankelijker en op grotere schaal toepasbaar wordt.

Comments

3D-printen: een revolutionaire innovatie in de bouw- en vastgoedsector?

"Ik wilde mijn klanten uit de bouw- en vastgoedsector laten zien waar deze techniek staat en nam ze mee naar het 3D Print Canal House in Amsterdam."

Lees de weblog

Vastgoed

Op een juiste manier inspelen op marktveranderingen kan uw woningcorporatie veel goeds doen. Met een pragmatische insteek zijn wij u graag van dienst met onder andere de controle van de jaarrekening, fiscale advisering, detachering en fusies.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook