Maarten den Braber | ondernemerscollege
Maarten den Braber

Wanneer staat de eerste robot aan het ziekbed?

Innovatie,Strategie
11295 views
Soms kan concurrentie uit onverwachte hoek komen. Volgens Maarten den Braber zijn het namelijk niet instellingen en ziekenhuizen die de je grootste concurrenten zijn als je in de zorg werkt. Het is juist de technologie die direct met je concurreert. Hoe beïnvloeden nieuwe technieken de zorg? Weet wat er speelt en doe er je voordeel mee!

Maarten den Braber
Maarten den Braber Innovator en start-up coach
Maarten den Braber geeft aan zorgorganisaties strategisch advies over technologische ontwikkelingen en de gevolgen en invloeden die deze met zich meebrengen. Hij leidde bij Rockstart het eerste Digital Health Accelerator programma voor start-ups en is één van de vier mannen achter SingularityU The Nertherlands. Bovendien heeft hij Quantified Self Europa opgericht: een Europese conferentie over zelfmetingen in de zorg.

Comments

Hoe technologie en een mondige patiënt de zorgsector veranderen

Een blog over de technologische veranderingen in de zorg en hoe daar tijdig op te anticiperen.

Lees meer

Zorg

Hoe kunt u de continuïteit van uw zorginstelling borgen met behoud van kwaliteit? Wij helpen u bij het maken van de juiste, gefundeerde keuzes, zodat u slim en verantwoord kunt ondernemen. Nu en in de toekomst.

Bekijk deze pagina

IT Advisory

ICT is onmisbaar voor het merendeel van uw bedrijfsprocessen. IT brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van informatiebeveiliging, betrouwbaarheid van data en beheersbaar maken van risico’s.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook